(Last Updated On: March 13, 2018)

Tribunalul Bucuresti a acceptat sa judece cererea de desfiintare a PSD si ALDE formulata de Irina Chicos, o romanca stabilita la Roma. Acesteia i s-au alaturat alti circa 80 de petenti.

„Cererea de dizolvare PSD- ALDE depusa la Tribunalul Bucuresti (dosar 3721/3/2018) a fost acceptata iar primul termen de audienta e pe 3 aprilie. Se pot alatura noua prin Cerere de interventie toate persoanele, gruparile civice, institutiile care ne pot aduce noi declaratii si probe.

Se desființează? Cererea de dizolvare a PSD-ALDE acceptată de Tribunal. Urmează judecata pentru încălcarea Constituției 1

Cred ca acest proces devine necesar, mai ales dupa congresul PSD din 10 martie, unde am fost mai mult decat uimiti de anunturile facute de liderii PSD, de mobilizarea fortelor de ordine, si de ingradirea accesului la zonele imediat apropiate”, a declarat Irina Chicos, citata de epochtimes-romania.com și preluata de aktual24.ro

In cerere se arata ca: ”Au fost incalcate in mod flagrant prevederile art. 40 alin 2 si alin 4 din Constitutia Romaniei care prevad urmatoarele: “Partidele sau organizatiile care, prin scopurile ori prin activitatea lor, militeaza impotriva pluralismului politic, a principiilor statului de drept ori a suveranitatii, a integritatii sau a independentei Romaniei sunt neconstitutionale”.

Romanca mai arata ca PSD si ALDE duc un razboi impotriva statului de drept prin instabilitatea legislativa si lipsa de predictibilitate a politicii generale economice si legislative.