(Last Updated On: March 13, 2018)

Campania Jeans4Dreams, care îşi propune să ofere şansa la tratament şi îngrijire pentru peste 100 de micuţi de la Fundaţia „Copii în Dificultate”, i-a cooptat pe Simona Halep, Cristian Chivu, Cosmin Contra, Gheorghe Craioveanu şi Ciprian Marica.

Aceștia apar într-un clip de promovare a campaniei.

RESPECT Simona Halep, Cristi Chivu, Cosmin Contra, Gheorghe Craioveanu şi Adi Marica ajută copiii cu boli incurabile 1

(Foto: Digi Sport)

„Sunt Simona Halep şi susţin campania Jeans4Dreams“, este mesajul numărului 1 mondial în clasamentul WTA, proiectat cu ocazia avanpremierei celui mai recent film al regizorului Corneliu Porumboiu, „Fotbal Infinit”.

Invitaţii la eveniment, printre care actriţa Catrinel Menghia (Marlon), Adrian Porumboiu, Marius Lăcătuş şi Miodrag Belodedici, au urmărit şi mesajele celorlalţi ambasadori ai campaniei, care au în comun îndemnul „Implică-te şi tu. Ajută-i! Şi donează!”, informează prosport.ro

Campania Jeans4Dreams este o iniţiativă pentru ajutorarea copiilor care suferă de boli incurabile ori în faze terminale, infestaţi cu HIV/SIDA, cu tulburări din spectrul autist sau abandonaţi.

Vezi video aici:

Şi noi putem să îi ajutăm pe copiii aflaţi în dificultate, trimiţând mesajul DONEAZĂ prin SMS la 8836, pentru a sprijini cu 2 Euro Fundaţia CID sau donând în contul RO60BRDE426SV39194474260 BRD. Orice sumă contează!