(Last Updated On: March 13, 2018)

Congresul PSD s-a pierdut în povestea de iubire dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase, mai tânără cu 25 de ani decât acesta. Gabriela Firea și premierul Viorica Dăncilă s-au oferit să le fie nași de cununie.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că el a decis ca prietena sa, Irina Tănase, să îi fie alături la Congres şi că i-a fost drag că l-a însoţit. De asemenea, el a spus că încă nu a cerut-o în căsătorie, iar inelul pe care aceasta îl purta nu este unul de logodnă, ci unul care “nu este scump”, pe care i l-a oferit de 1 Martie.

REACȚIE Liviu Dragnea despre prezența iubitei la Congres și inelul de pe deget. "Mi-a fost drag că am fost cu Irina la Congres. Chiar mi-a fost...” 1

(credit foto: inquam photos via stiripesurse.ro)

Întrebat despre prezenţa iubitei sale, Irina Tănase, la Congresul PSD, Liviu Dragnea a spus că “pur şi simplu” a decis să fie lângă el la acel eveniment.

“Pur şi simplu am decis să fie lângă mine la Congres, fiind conştient (că va atrage atenţia -n.r), că nu trăiesc pe sub pământ. Am văzut că sunt discuţii şi de năşie. Bun, imaginaţia e slobodă, libertatea de exprimare, Doamne ajută. Domnule, n-am cerut-o încă (în căsătorie – n.r.)”, a declarat Liviu Dragnea pentru news.ro și preluat de Observator Tv.

REACȚIE Liviu Dragnea despre prezența iubitei la Congres și inelul de pe deget. "Mi-a fost drag că am fost cu Irina la Congres. Chiar mi-a fost...” 2 REACȚIE Liviu Dragnea despre prezența iubitei la Congres și inelul de pe deget. "Mi-a fost drag că am fost cu Irina la Congres. Chiar mi-a fost...” 3

El a spus că inelul pe care îl avea Irina Tănase nu este de logodnă, ci un cadou pe care i l-a făcut de 1 Martie.

“S-a vorbit despre acel inel. Este un inel, nu sunt zgărcit, nu e un inel scump, e un inel pe care i l-am cumpărat de 1 Martie, dar nu e de logodnă. E un inel frumos şi atât”, a continuat acesta.

“Mi-a fost drag că am fost cu Irina la Congres. Chiar mi-a fost drag”, a adăugat liderul PSD.

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tănase, a fost prezentă la Congresul extraordinar al PSD de sâmbătă, stând în primul rând al Sălii Palatului, între Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea.