(Last Updated On: March 14, 2018)

Liviu Dragnea a șocat opinia publică sâmbătă când a pus-o în primul rând, la Congres, pe Irina Tănase, iubita sa, mai tânără cu 30 de ani. Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc a explicat pentru Libertatea că Liviu Dragnea a decis să se afișeze cu iubita sa mai tânără pentru a-și asuma relația a și a opri zvonurile despre cei doi.

,Domnul Dragnea a oficializat relația cu această tânără. Și-a asumat-o. De ce? Viitorul ne va spune. Dar, își oficializează relația cu cineva, o transformă în ceva serios”, a spus Cezar Laurenţiu Cioc despre decizia lui Liviu Dragnea de a veni la Congresul PSD alături de iubita sa, Irina Tănase.

Psiholog, despre iubita lui Liviu Dragnea: „Este exact ce vrea un om în situația liderului PSD. Nu-l contestă, nu vorbește contra lui .... Colegii de partid sunt mirați și îl invidiază....” 1

(Foto: InquamPhotos/Octav Ganea)

,,Beneficiul pentru el este foarte mare. Este contestat de o țară întreagă. Nu e ușor să fii înjurat de zeci de mii de oameni în Piața Victoriei, să vezi manifestații împotriva ta. Greu treci singur peste așa ceva. Ai nevoie de un sprijin. Și pare că a găsit în această tânără un sprijin. Nu-l contestă, nu vorbește contra lui. Este exact ceea ce ar vrea un bărbat în situația domnului Dragnea”, a spus Cezar Laurenţiu Cioc, la interviurile Libertatea Live.

Psihologul crede că Irina este atrasă de faptul că șeful PSD este o persoană puternică, influentă, de la care poate învăța lucruri și care îi poate deschide în ritm accelerat drumuri în carieră.

Psiholog, despre iubita lui Liviu Dragnea: „Este exact ce vrea un om în situația liderului PSD. Nu-l contestă, nu vorbește contra lui .... Colegii de partid sunt mirați și îl invidiază....” 2 Psiholog, despre iubita lui Liviu Dragnea: „Este exact ce vrea un om în situația liderului PSD. Nu-l contestă, nu vorbește contra lui .... Colegii de partid sunt mirați și îl invidiază....” 3 Psiholog, despre iubita lui Liviu Dragnea: „Este exact ce vrea un om în situația liderului PSD. Nu-l contestă, nu vorbește contra lui .... Colegii de partid sunt mirați și îl invidiază....” 4 Psiholog, despre iubita lui Liviu Dragnea: „Este exact ce vrea un om în situația liderului PSD. Nu-l contestă, nu vorbește contra lui .... Colegii de partid sunt mirați și îl invidiază....” 5

,,Nu este o persoană care să simuleze sau să disimuleze. Pare a avea un caracter jovial și bonom. Gura rea a presei poate spune că această diferență de 35 de ani între ei are la bază interese meschine ale ei.

Pare a nu fi așa. Atenție! Poți învăța foarte multe de la un bărbat mai în vârstă, cu putere. Există avantaje și dezavantaje. Dacă domnișoara Irina are aspirații înalte, i se dă șansa de a arăta ceea ce poate. De a arde câteva etape și de a intra în liga cea mare”, arată specialistul.

Cezar Laurenţiu Cioc apreciază că Irina Tănase, la fel ca celelalte femei din jurul șefului PSD, nu îl va contrazice și îi va fi loială lui Dragnea.

,,Este o reușită că a știut să se înconjoare de femei loiale. Liviu Dragnea are o mare capacitate de a gestiona femeile. Colegii de partid sunt mirați și îl invidiază. Dragnea a învățat că bărbații îl contestă”, a mai spus psihologul.