(Last Updated On: March 21, 2018)

Vedeta TV, Marina Almășan, a declarat că i-a propus lui Andrei Gheorghe să prezinte împreună emisiunea de la TVR2, însă au existat obiecții din partea conducerii postului.

Marina Almășan a făcut acest anunț pe Facebook, potrivit Adevarul:
„Acum o lună și ceva îl întrebam pe Andrei Gheorghe dacă ar fi de acord să prezinte, alaturi de mine, “Femei de 10, Barbati de 10”. În opinia mea, mintea sa sclipitoare, combinată cu afurisenia sa binecunoscută, ar fi încăput bine între hotarele formatului meu de televiziune.
Andrei Gheorghe, refuzat de TVR cu o lună în urmă. Marina Almăşan, dezvăluire tristă. „Mă aşteptam. Îmi pare rău, aş fi avut nevoie de asta. ar fi fost un ...“ 1

Andrei s-a bucurat, eu l-am “propus mai departe”, însă obiecții au fost destule, sub diferite motive ( inclusiv că “are dantura stricată”…). Am stat mult timp pe gânduri, până să-i comunic “verdictul”. L-a primit cu seninătate : “Mă așteptam- mi-a spus. Îmi pare rău, aș fi avut nevoie de asta, ar fi fost un balon de oxigen pentru mine”… N-am înțeles atunci exact la ce se referea, am înghițit în sec ( chiar credeam în varianta aceasta de “coprezentator”) și…am căutat în continuare.

Astăzi am fost șocată să-mi încep ziua cu trista veste a plecării lui Andrei. Sper, spre o lume mai bună, mai așezată, cu care să nu aibă atâta de luptat… Imi amintesc un crâmpei dintr-un interviu pe care Andrei – fiu al unei familii mixte – l-a oferit, candva, unui ziar .

Spunea ceva, de genul : “Când mergeam în Rusia, la bunici, cei de acolo îmi spuneau “român nesuferit”. Când mă întorceam acasă, în Romania, cei de aici mă faceau “rus împuțit”. Îl înțeleg atât de bine…..

Odihnește-te în pace, Andrei!”