(Last Updated On: March 12, 2018)

Liviu Dragnea a fost reconfirmat sâmbătă la Congres președintele PSD prin aplauze, nu prin vot. O premieră în democrație. Fostul președinte Traian Băsescu spune că la Congres Liviu Dragnea și-a pus oameni în funcție pe care să dea vina și că Opoziția din PSD îl va da jos până la alegerile parlamentare din 2019.

Conform teoriei lui Băsescu, Dragnea ar urma să piardă șefia partidului în cel mult un an și 9 luni, până la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019, informează stiripesurse.ro.

„Liviu Dragnea Nu apucă alegerile din noiembrie 2019 ... a pus-o pe nevinovata Dăncilă și a pus-o să fie principala responsabilă ...” Ce mai spune Traian Băsescu. 1

„Nu cred că explozia va fi atât de întârziată. Daddy are probleme mari, are opoziție puternică în partid. Nu cred că va rezista până în noiembrie 2019. Daddy și-a pregătit asta pentru situația în care va ieși prost și va ieși prost.

El va da vina pe președintele executiv. Daddy a pus-o pe nevinovata Dăncilă și a pus-o să fie principala responsabilă. A creat situația pentru o candidatură externă la prezidențiale. Eu nu-l văd totuşi pe Dragnea rezistând pe poziţia actuală până la următoarele alegeri parlamentare.

(…) Eu în locul lui aş fi foarte alertat de cei 833 care au votat împotriva doamnei Dăncilă. (…) Eu nu-l văd bine pe Dragnea. Eu în locul lui aş fi în alertă maximă cu 833 de voturi împotrivă.”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.