(Last Updated On: March 16, 2018)

Guvernul PSD merge așa de bine încât Liviu Dragnea va da afară doi-trei miniștri după Paști, anunță analistul pro-PSD Bogdan Chirieac.

Chirieac sustine ca ministrii care vor fi dati afara din guvern controleaza acum ministere foarte importante. Pe lista neagra s-ar afla ministrul Transporturilor, Lucian Sova, si ministrul Dezvoltarii Regionale, Paul Stanescu.

Guvernul 3 PSD eșuat?  Liviu Dragnea va da afară doi-trei miniștri după Paști. Ce mai spune analistul Bogdan Chirieac 1

”N-am de unde sa stiu cati ministri vor pleca, dar estimez ca dupa Pasti- nu cred ca se va intampla inainte- deci in luna aprilie doi-trei ministri vor parasi echipa guvernamentala.

PSD chiar nu-si permite sa nu aiba rezultate cat de cat sustenabile in aceasta perioada si majorari foarte importante de salarii, de pensii, banii astia trebuie sa fie de undeva. Daca mecanismul economic e blocat, administratia este in continuare blocata, nu se pot face majorarile decat in dauna investitiilor”, a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3 potrivit aktual 24.

El a suferat ca si Paul Stanescu s-ar putea afla printre cei remaniati.

”Tot ce tine de investitii nu functioneaza, la Transporturi nu functioneaza; cu toata dragostea pentru Paul Stanescu, nu stiu ce face la Ministerul Dezvoltarii, deci ministere puternice promotoare de investitii, care pot sa atraga fonduri europene, nu se simte miscare acolo, deloc.

Nu schimba nimeni de la Cultura, desi pe termen lung e cea mai importanta. Acum este vorba despre repornirea mecanismului administratiei care va atrage in timp dupa sine repornirea mecanismului economic”, a mai spus Chirieac.