(Last Updated On: March 12, 2018)

Cuplul anului Liviu Dragnea – Irina Tănase, pare să întreacă cuplul prezidențial, Klaus – Carmen Iohannis, cel puțin în preferințele susținătorilor PSD. Dacă aceștia luptă pentru o familie tradițională, nu au probleme că Liviu Dragnea divorțat de fosta soție și acum are o iubită mai tânără cu 25 de ani.

Luni, Gabriela Firea a avut numai cuvinte de laudă la adresa Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea. Primarul Capitalei a declarat că o va lăsa pe Viorica Dăncilă să fie nașă la nunta liderului PSD, potrivit stiripesurse.ro.

Gabriela Firea o laudă pe iubita lui Liviu Dragnea: „Are profil de Primă Doamnă”. Liviu Dragnea președintele României? Ce mai spune Firea 1 Gabriela Firea o laudă pe iubita lui Liviu Dragnea: „Are profil de Primă Doamnă”. Liviu Dragnea președintele României? Ce mai spune Firea 2

(credit foto: inquam photos via stiripesurse.ro)

“Nu mi-a spus si cred că e un subiect privat. Dacă ne va invita la nuntă, cu siguranță că onorăm invitația. Mai ales că noi suntem nași de profesie. Să fie o bătălie între mine și doamna Dăncilă? Niciodată! Nici măcar acum. Îi dau întâietat, e mult mai veche decât mine în partid.

Are profil de Primă Doamnă?

De ce nu…? E o tânără care este de viitor.

Gabriela Firea o laudă pe iubita lui Liviu Dragnea: „Are profil de Primă Doamnă”. Liviu Dragnea președintele României? Ce mai spune Firea 3 Gabriela Firea o laudă pe iubita lui Liviu Dragnea: „Are profil de Primă Doamnă”. Liviu Dragnea președintele României? Ce mai spune Firea 4

 

Noi ne-am mai întâlnit în diferite ocazii, s-a ocupat de organizarea unor evenimente caritabile sau a contribuit la organizarea acestora”, a declarat Gabriela Firea.