(Last Updated On: March 21, 2018)

În presa centrală au apărut poze cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Gheorghe lucru care a deranjat-o pe fiica acestuia, Anastasia. Ea a făcut un apel la decență.
Tânăra în vârstă de 24 de ani a declarat că își dorește ca imaginea publică a tatălui său să rămână „așa cum a fost și până acum, cu bunele și cu relele ei”.

Anastasia Gheorghe., citată de Digi 24: „Acesta este un apel către toţi jurnaliştii din România, care fie că l-au cunoscut pe tatăl meu sau nu, fie că au lucrat alături de el sau nu, mi-aş dori să îmi fie alături în aceste momente dureroase.

Fiica lui Andrei Gheorghe, declarații după ce în presă au apărut imagini cu trupul neînsuflețit al tatălui ei 1

Au existat pentru câteva ore astăzi (20 martie – n.r.) imagini cu trupul neînsufleţit al părintelui meu pe site-urile unor publicaţii de presă, cărora ţin să le mulţumesc că au înţeles să le elimine totuşi.

Îmi doresc ca imaginea publică a tatalui meu să rămână aşa cum a fost şi până acum, cu bunele şi cu relele ei. Imaginile de după trecerea lui în nefiinţă nu constituie nimic altceva decât o goană tristă după senzaţional şi nu face niciun serviciu publicului românesc.

Tatăl meu a fost unul dintre luptătorii pentru demnitate şi vă rog să îi trataţi trecerea cu demnitate. Eu cred că merită.“