(Last Updated On: March 13, 2018)

Simona Halep a câștigat partida împotriva jucătoarei Qiang Wang, scor 7-5,6-1, și s-a calificat în sferturile Indian Wells.

Simona Halep a câștigat nervoasă primul set, la mare luptă, cu 7-5. Chinezoaica Qiang Wang a opus o rezistență demnă de invidiat.

FELICITĂRI! Simona Halep s-a calificat în sferturile Indian Welles. Cu cine va juca pentru semifinale 1

În primul set, Simona Halep i-a cerut lui Darren Cahill, antrenorul său, să coboare din lojă, în timpul meciului cu chinezoaica Qiang Wang, locul 55 WTA, în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells. Halep pierduse de două ori pe propriul serviciu, în primul set, și era condusă cu 5-4.

”Ce se întâmplă? Spune-mi ce faci? Nu joci punctele. Văd că faci multe greșeli neforțate. Vreau să-mi spui ce faci. Nu te menaja să lungești punctul. Joci și faci progres în același timp, asta trebuie să faci. Muncește mai mult, fii mai răbdătoare.

Wang nu face atât de multe lucruri, aruncă mingile pe mijloc. Fii disciplinată”, i-a transmis Darren Cahill, potrivit stiripesurse.ro.

Pentru intrarea în semifinale va juca împotriva câștigătoarei dintre Vondrousova Marketa din Cehia și Martic Petra din Croația.