(Last Updated On: March 12, 2018)

Liviu Dragnea este criticat că la Congresul PSD și-a pus iubita în primul rând, aceasta neavând nicio funcție în partid. Un gest fanariot, din sudul României, care însă nu produce vreun gest de supărare în PSD. Semn că Liviu Dragnea poate face orice cu membrii PSD.

Pe Facebook, jurnalista Elena Vijulie a scris: Multe lucruri s-au spus despre iubita lui Liviu Dragnea aşezată la Congres între primarul Capitalei şi ministrul de Interne. Vă spun că situaţia ar fi fost la fel de gravă dacă era vorba despre soţia, sora, mama sau despre fratele liderului politic.

Elena Vijulie: „Multe lucruri s-au spus despre iubita lui Liviu Dragnea aşezată la Congres între primarul Capitalei şi ministrul de Interne ... În cazul de faţă, cuplul nu a apărut împreună în mod constant la evenimente publice ...Aşa ceva se întâmplă în ierarhiile de...” 1

Problema este că o persoană care nu face parte din ierarhia de vârf a partidului a fost paraşutată, sărind abuziv etape, printre membrii conducerii. Şi că viaţa privată a liderului se extinde asupra partidului.

Ce spun cei care activează de ani de zile în PSD şi se văd surclasaţi, fie şi numai simbolic prin locul ocupat în sala Congresului, de noua venită? Nu, nu merge ipoteza că liderul a venit cu partenera de viaţă, cum se întâmplă în Occident.

Elena Vijulie: „Multe lucruri s-au spus despre iubita lui Liviu Dragnea aşezată la Congres între primarul Capitalei şi ministrul de Interne ... În cazul de faţă, cuplul nu a apărut împreună în mod constant la evenimente publice ...Aşa ceva se întâmplă în ierarhiile de...” 2 Elena Vijulie: „Multe lucruri s-au spus despre iubita lui Liviu Dragnea aşezată la Congres între primarul Capitalei şi ministrul de Interne ... În cazul de faţă, cuplul nu a apărut împreună în mod constant la evenimente publice ...Aşa ceva se întâmplă în ierarhiile de...” 3 Elena Vijulie: „Multe lucruri s-au spus despre iubita lui Liviu Dragnea aşezată la Congres între primarul Capitalei şi ministrul de Interne ... În cazul de faţă, cuplul nu a apărut împreună în mod constant la evenimente publice ...Aşa ceva se întâmplă în ierarhiile de...” 4

(credit foto: inquam photos via stiripesurse.ro)

În cazul de faţă, cuplul nu a apărut împreună în mod constant la evenimente publice, ca să fie vorba de o formulă consacrată deja. Rămâne un caz strident de nepotism la vârf. Aşa ceva nu se întâmplă într-un partid modern, cu atât mai puţin într-un partid care se declară de stânga.

Aşa ceva se întâmplă în ierarhiile de clan”.