(Last Updated On: January 2, 2019)

Carmen Brumă și Mircea Badea formează o familie de mult timp dar cei doi nu au ajuns în fața altarului, și nici nu vor ajunge. Motivele sunt explicate de Carmen Brumă.

Carmen Brumă a povestit într-un interviu pentru revista Tango, de ce nu și-a dorit nicio clipă să facă nuntă și de ce nu a fost mireasă.

De ce nu vrea Carmen Brumă să facă nuntă cu Mircea Badea chiar dacă formează o familie de mult timp 1

“Niciodată nu m-am visat mireasă, iar nunta, în sine, așa cum este la noi, mi se pare un eveniment chinuitor, dacă ești în postura de mire sau mireasă. Să zicem că ai minimum 100 de invitați, da? Păi, gândește-te cum e ca 100 de oameni să te pupe de patru-cinci ori în aceeași zi! Minimum 100 de oameni! Cum crezi că este?

Nemaivorbind de restul corvoadei… Ca invitat la o nuntă, ești într-o postură foarte confortabilă, pentru că toată lumea e acolo ca să te facă să te simți bine, și e ilogic, pentru că nu ești tu personajul principal”, afirma Carmen Brumă citată de Libertatea.

De ce nu vrea Carmen Brumă să facă nuntă cu Mircea Badea chiar dacă formează o familie de mult timp 2

“Nu, nicodată nu m-am gândit la mine îmbrăcată într-o rochie de mireasă, nu am imaginea asta în minte, nu m-a preocupat”, mai spunea vedeta.

Carmen Brumă, citată de unica.ro: „De când sunt mamă, mă simt obosită, cateodată chiar epuizată, dar sunt fericita și mulțumită și echilibrată în cea mai mare parte a timpului. Eu credeam că voi fi o mamă relaxată, dar sunt foarte panicoasă, iar Mircea e la fel.”

Totodată, întrebată dacă-și mai dorește un frățior pentru Vlad, Carmen a răspuns răspicat că nu se gândesc la un al doilea copil.