(Last Updated On: March 20, 2018)

Daniel Buzdugan, ca de la om de radio la om de radio, a scris pe Facebook câteva gânduri despre Andrei Gheorghe.

Pe Facebook, Daniel Buzdugan a postat o fotografie cu mesajul: „Parcă ieri te ascultam in studenție, prin Costinești pe la terase, parcă mai ieri am fost colegi la Radio 21 și-ți fumam din țigările Davidoff, parcă ieri am tras un super chef în teambuilding-ul ăla din Vama Veche, parcă mai ieri luai la șto la radio, o declarație dată de mine prin ziare, despre o chestie pe care am și uitat-o, parcă ieri am dat nas în nas la Mega, la Băneasa și ne-am dat mâna, și ne-am iertat, și-am râs ,,ca proastele’’, și ne-am îmbrățișat la plecare….

Daniel Buzdugan despre Andrei Gheorghe: „Mă bucur că ne-am împăcat atunci Andrei, că uite nu mai apucam! Totul trece și noi tot ne comportăm de parcă-am fi stăpânii acestei lumi! Uite că nu suntem!  Ai fost un ...” 1

Mă bucur că ne-am împăcat atunci Andrei, că uite nu mai apucam! Totul trece și noi tot ne comportăm de parcă-am fi stăpânii acestei lumi! Uite că nu suntem!

Ai fost un om de radio, un foarte bun om de radio! Păcat că nu ți-au mai dat posibilitatea să o ,,faci cu gura de la 13 la 14”, așa cum spuneai tu…. Cred că și asta te-a stins. Din păcate din radio nu se pleacă niciodată decât cu picioarele înainte, exact ca din serviciile secrete.

Dumnezeu să te ierte Andrei! Amin! Dacă ți-aș spune acum în față că o să fac o rugăciune pentru tine, cred că ai face un super mișto, dar promit că așa voi face Andrei! Daniel Buzdugan despre Andrei Gheorghe: „Mă bucur că ne-am împăcat atunci Andrei, că uite nu mai apucam! Totul trece și noi tot ne comportăm de parcă-am fi stăpânii acestei lumi! Uite că nu suntem!  Ai fost un ...” 2🙂 poza e făcută in perioada când eram colegi la 21, la petrecerea Europa FM (5ani de emisie) nici eu nu mă simțeam prea bine atunci , eram cu un picior…. rupt.

Apoi ți ai rupt și tu piciorul la câteva luni, chiar și domnul din spatele tău, Tariceanu. Băse e bine încăDaniel Buzdugan despre Andrei Gheorghe: „Mă bucur că ne-am împăcat atunci Andrei, că uite nu mai apucam! Totul trece și noi tot ne comportăm de parcă-am fi stăpânii acestei lumi! Uite că nu suntem!  Ai fost un ...” 2