(Last Updated On: March 22, 2018)

Marina Almăjan a declarat zilele trecute că Andrei Gheorghe a fost refuzat de TVR, unul din motive ar fi fost dantura proastă a acestuia. Dan Negru, vedeta Antena 1, are cuvinte grele pentru TVR.

Pe Facebook,Dan Negru a scris: „ TVR nu s-a delimitat de Marina Almăjan care a spus ca televiziunea publica refuzat pe Andrei Gheorghe din cauza ca avea dantura stricata. Deci, e adevărat! Și e grav!

Dan Negru, despre Andrei Gheorghe refuzat de TVR: „Îmi place sa cred ca NU dinții lui Gheorghe au speriat TVR-ul.  Gura lui, poate, dinții, nu! ... ABC a pus la cale slăbirea lui Oprah, TF1 a negociat cu ...”” 1

Cunosc profesioniști admirabili in TVR dar am cunoscut și politruci trecători care n-au legătura cu breasla asta. Astora, care nu cunosc lumea televiziunii le spun ca sunt celebre negocierile dintre vedete și televiziuni pe seama defectelor fizice:

ABC a pus la cale slăbirea lui Oprah, TF1 a negociat cu Seal o posibila operație estetica a fetzei care-i este brăzdată de cicatrici. Azi, o dantura stricata se repara in câteva zile dar o vedeta-brand se construiește in câțiva ani.

Dan Negru, despre Andrei Gheorghe refuzat de TVR: „Îmi place sa cred ca NU dinții lui Gheorghe au speriat TVR-ul.  Gura lui, poate, dinții, nu! ... ABC a pus la cale slăbirea lui Oprah, TF1 a negociat cu ...”” 2

Dan Negru, despre Andrei Gheorghe refuzat de TVR: „Îmi place sa cred ca NU dinții lui Gheorghe au speriat TVR-ul.  Gura lui, poate, dinții, nu! ... ABC a pus la cale slăbirea lui Oprah, TF1 a negociat cu ...”” 3

Mie, nea Tomitza, cel mai bun om de machiaj din istoria televiziunii din România îmi construia o fatza de HD , la TVR fiind, in vremurile in care HD era sf. De asta imi place sa cred ca NU dinții lui Gheorghe au speriat TVR-ul.

Gura lui, poate, dinții, nu!”