Cristina Țopescu: „Pentru el, Andrei Gheorghe … Erai unul dintre oamenii care n-ar fi putut muri decat foarte batran, atat de viu erai si atat de sfidator, ca-mi imaginam ca …”

(Last Updated On: March 21, 2018)

Cristina Țopescu a scris i-a transmis câteva gânduri lui Andrei Gheorghe.

Pe Facebook,Cristina Topescu ‎a scris: „PENTRU EL, ANDREI GHEORGHE
Dragul meu Andrei, nu ne-am mai vazut de mult, nu mai stiam nimic de tine. Erai unul dintre oamenii care n-ar fi putut muri decat foarte batran, atat de viu erai si atat de sfidator, ca-mi imaginam ca nici moartea nu are curaj sa se puna cu tine.

Sfidai orice si pe oricine pe lumea asta, aveai puterea sa fii tu, asa cum multi nu mai putem. Nu era o masca, era felul tau de a iesi din captivitate. Din captivitatea inteligentei neiertatoare.

Si poate si a luciditatii care stii…”cata luciditate, atata drama”. Ce pot sa mai fac in memoria ta, dragul meu Andrei ? Nu ma taie capu’.

Tot ce-mi trece prin cap acum si tot ce simt nevoia e sa fac sambata, la RFI, o emisiune despre tine, pentru tine, dragul meu Andrei. Cat de putin, nu? Ce profesie superficiala avem si noi, pana la urma…Plangem mortii, dupa ce cand erau in viata nu-i bagam de seama.

Rating ametitor nu se mai face decat cu oameni de proasta calitate. Fie ca-s invitati sau moderatori TV. Tu nu ai fost dintre ei, Andrei. Si ai plecat, te-ai retras din lumea asta, asa cum arata ea acum,

Cred ca asa e mai bine pentru sufletul tau. Gaseste-ti linistea, Andreiule!