(Last Updated On: March 21, 2018)

Cristina Țopescu a scris i-a transmis câteva gânduri lui Andrei Gheorghe.

Pe Facebook,Cristina Topescu ‎a scris: „PENTRU EL, ANDREI GHEORGHE
Dragul meu Andrei, nu ne-am mai vazut de mult, nu mai stiam nimic de tine. Erai unul dintre oamenii care n-ar fi putut muri decat foarte batran, atat de viu erai si atat de sfidator, ca-mi imaginam ca nici moartea nu are curaj sa se puna cu tine.

Cristina Țopescu: „Pentru el, Andrei Gheorghe ... Erai unul dintre oamenii care n-ar fi putut muri decat foarte batran, atat de viu erai si atat de sfidator, ca-mi imaginam ca ...” 1

Sfidai orice si pe oricine pe lumea asta, aveai puterea sa fii tu, asa cum multi nu mai putem. Nu era o masca, era felul tau de a iesi din captivitate. Din captivitatea inteligentei neiertatoare.

Si poate si a luciditatii care stii…”cata luciditate, atata drama”. Ce pot sa mai fac in memoria ta, dragul meu Andrei ? Nu ma taie capu’.

Tot ce-mi trece prin cap acum si tot ce simt nevoia e sa fac sambata, la RFI, o emisiune despre tine, pentru tine, dragul meu Andrei. Cat de putin, nu? Ce profesie superficiala avem si noi, pana la urma…Plangem mortii, dupa ce cand erau in viata nu-i bagam de seama.

Rating ametitor nu se mai face decat cu oameni de proasta calitate. Fie ca-s invitati sau moderatori TV. Tu nu ai fost dintre ei, Andrei. Si ai plecat, te-ai retras din lumea asta, asa cum arata ea acum,

Cred ca asa e mai bine pentru sufletul tau. Gaseste-ti linistea, Andreiule!