(Last Updated On: March 17, 2018)

Simona Halep a pierdut fără drept de apel semifinala de sâmbătă la Indian Wells. A părut grăbită, fără răbdare. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune că Simona Halep a făcut „o întindere psihică”, după mai multe meciuri grele câștigate în ultima vreme. Simona Halep va juca săptămâna viitoare la turneul de la Miami.

„E greu de spus ce s-a petrecut în mintea Simonei, pentru că meciul acesta a fost pierdut psihologic. Practic, Simona nu a mai contat de la acel 3-3 și 30-0 pe serviciul japonezei, când Simona revenea de la 2-0 pentru Osaka și părea că se îndreaptă spre câștigarea setului.

C.T. Popescu, Simona Halep a făcut „o întindere psihică”. „E greu de spus ce s-a petrecut în mintea Simonei, pentru că meciul acesta a fost ...” 1

De acolo, ceva s-a rupt în Simona. Psihic, probabil după atâtea și atâtea meciuri grele, în acest an pe care a reușit până la urmă să le câștige, după niște lupte crâncene, acum a făcut o întindere psihică, așa cum spunea Rafael Nadal. N-a mai rezistat psihicul ei să întoarcă din nou jocul”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Comentatorul de tenis a remarcat că Simona Halep a arătat semne de nervozitate în timpul turneului de la Indian Wells.

Cumva, lucrul acesta s-a făcut simțit în timpul turneului, atât în meciul cu Carolina Dolehide, cât și în meciul cu Petra Martic, unde Simona a mărturisit: nu știu cum am câștigat, am refuzat să pierd. Atitudinea Simonei nu a fost foarte bună psihic, mai ales la contactele cu Daren Cahill, care a reușit literalmente să o salveze, atât în meciul cu Dolehide, cât și în meciul cu Martic.

Simona a arătat o nervozitate, atât în relațiile cu antrenorul, cât și pe teren, aruncând racheta, lovind mingea cu furie de pământ, gesturi pe care nu le-am mai văzut la ea anul acesta. Pe scurt, cred că este vorba despre o oboseală psihică a Simonei după atâtea înfruntări. Trebuie să înțelegem că se întâmplă și așa ceva”, a adăugat jurnalistul.

„Își va reveni, trebuie să-și recapete suflul după un început de an foarte dur și foarte performant”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.