(Last Updated On: March 21, 2018)

Andrei Gheorghe, transformat total cu câteva zile înainte să moară. Așa prezintă lucrurile unul dintre paznicii care lucrează la un supermarket de unde realizatorul de emisiuni radio obişnuia să îşi facă cumpărăturile. Bărbatul a povestit că s-au văzut ultima dată vineri, 16 martie. Din nefericire, trei zile mai târziu, celebrul prezentator a încetat din viață.

În timpul unui interviu acordat la o emisiune TV, paznicul de la magazinul în care mergea Andrei Gheorghe ca să se aprovizioneze a rememorat ultima lor întâlnire, dar și ce au vorbit. Potrivit acestuia, rebelul cinic din presa românească era transformat total – avea un comportament diferit – și purta o pereche de ochelari care îi acopereau toată fața.

Andrei Gheorghe, transformat total cu câteva zile înainte să moară. „Ultima dată era total schimbat.  Mi s-a părut abătut, nu era domnul Andrei pe care eu îl ştiam. L-am văzut ...” 1

„Venea singur la cumpărături sau însoţit de alte persoane, m-a ajutat şi cu sfaturi. Sunt paznic la un supermarket. El era discret cu viaţa lui, eu i-am vorbit de mine, el prefera să nu vorbească, ultima dată era total schimbat.

Mi s-a părut abătut, nu era domnul Andrei pe care eu îl ştiam. L-am văzut vineri. Mi s-a părut că nu se purta aşa cum se purta de fiecare dată, nu ştiu ce să zic, avea o pereche de ochelari care îi acopereau toată faţă. Eu i-am văzut împreună de câteva ori pe el cu fosta sa soţie…

Ea era palidă şi abătută, mai slabă, părul nu era la fel de bogat… Ultima dată am avut o discuţie scurtă, cum merge treaba la locul de muncă, îmi aduc aminte că mi-a povestit la un moment dat că are un cal şi era atât de pasiona când vorbea. Fiica lui făcea echitaţie”, a povestit paznicul în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, potrivit Can Can.

Moderatorul TV Cristian Brancu a făcut o declarație din care se înțelege că Andrei Gheorghe ar fi intrat într-o depresie – în plus, apropiații au dezvăluit că era trist în ultimul timp.

„Marina Almăşan a spus că Andrei Gheorghe s-a aşteptat să fie refuzat, era resemnat… el căuta să îşi găsească locul în profesie, devenise uşor trist, spun oamenii care l-au cunoscut. Se simţea nedereptăţit de o lume pentru care a oferit multe lucruri”, a reacționat Cristi Brancu.