Alexandru Arșinel furios pe Romania TV. „E o minciuna ordinara. Mai intai, ma intrebati si pe urma dati informatia. Astia vor sa ma omoare. Am o gramada de …”

Alexandru Arșinel a intrat furios vineri în direct la Romania Tv după ce postul TV a anunțat că are probleme serioase de sănătate.

„Veste teribila despre marele actor Alexandru Arsinel”, a titrat RTV, sustinand ca acesta este grav bolnav, fiind dependent de dializa pentru a-si intretine rinichiul, potrivit aktual24.ro.

Alexandru Arșinel furios pe Romania TV. „E o minciuna ordinara. Mai intai, ma intrebati si pe urma dati informatia. Astia vor sa ma omoare. Am o gramada de ...” 1

Arsinel a intervenit nervos la RTV pentru a anunta ca este in viata.

„E o minciuna ordinara. Mai intai, ma intrebati si pe urma dati informatia. Astia vor sa ma omoare. Am o gramada de spectacole. Sa mediatizati acesti mincinosi ordinari si sa ii demascati. Ma duc la Sinaia de sarbatori si speram sa petrecem la Manastirea Sinaia ca in ultimii ani.

Sunt bine, hranesc vacile. Nu am nimic, scoateti-ma de acolo cu poza aia de mort. Daca as fi ajuns la dializa, eram langa Stela Popescu acum”, a spus Arsinel.