(Last Updated On: March 22, 2018)

Liviu Dragnea a avut parte de o surpriză neplăcută miercuri la Tribunal. Fosta lui soție a cerut judecătorilor să fie scoasă din proces deoarece a plătit paguba, o recunoaștere indirectă a vinei. Liviu Dragnea spune că nu a știut de strategia fostei soții, a aflat doar miercuri în sala de judecată.
Un gest neobișnuit al fostei soții, gest „descifrat” de mulți ca fiind o reacție la faptul că Liviu Dragnea s-a afișat cu iubita sa mai tânără cu 30 de ani la Congresul PSD.
Dacă Liviu Dragnea va primi o pedeapsă cu suspendare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului, acesta va merge la închisoare deoarece mai are o condamnare cu suspendare.

Liviu Dragna a fost audiat la ÎCCJ în dosarul în care a fost trimis în judecată de DNA în dosarul DGASPC Teleorman. Dragnea spune că a obosit, după 7 ore de audieri și a vorbit despre decizia fostei sale soții, Bombonica Prodana, de a plăti o parte din prejudiciul stabilit de DNA.

Ajunge la închisoare?! Liviu Dragnea confirmă RUPTURA TOTALĂ de fosta soție, după ce s-a afișat cu iubita sa mai tânără cu 30 de ani: 'Nu mă consultă, nu m-a consultat, e strategia ei' 1

”Voi nu ați obosit? Eu am obosit rău! Nu trebuie să îmi dovedesc eu nevinovăția. Nu cer eu asta, habar n-am (n.r. cine a cerut protecția jandarmilor). Nu știu dacă e (n.r. o lovitură pentru el, după ce fosta soție a acceptat să plătească o parte din prejudiciu), habar n-am, nu mă consultă, nu m-a consultat.

Doamne ferește, nu sunt supărat, e strategia ei, a avocaților. Am aflat că a plătit prejudiciul azi-dimineață”, a spus Liviu Dragnea, citat de stiripesurse.ro.

Bombonica Prodana, fosta soţie a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, a cerut miercuri judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie încetarea procesului împotriva sa în dosarul DGASPC Teleorman, susţinând că a achitat prejudiciul în acest dosar.