(Last Updated On: March 22, 2018)

Simona Halep, liderul mondial din clasamentul WTA, va începe joi un nou turneu, cel de la Miami. Jucătoarea noastră o va înfrunta pe franțuzoaica Oceane Dodin (98 WTA).

Organizatorii au anunțat că Simona Halep va juca joi seara, de la ora 21:00.

SUCCES! Simona Halep, a fost stabilită ora meciului de debut la Miami, joi. "Sunt ok. Nu am probleme fizice. M-am antrenat în fiecare zi. Mi-am revenit un pic după ...” 1

Oceane Dodin are 21 de ani și ocupă în prezent locul 98 în clasamentul WTA. Până acum, a câștigat un trofeu în circuit, în 2016, la Quebec. Cea mai bună clasare din carieră a fost poziția a 46-a, atinsă în iunie 2017, informează Gazeta Sporturilor.

Simona Halep și Oceane Dodin nu s-au mai înfruntat niciodată până acum în circuit.

SUCCES! Simona Halep, a fost stabilită ora meciului de debut la Miami, joi. "Sunt ok. Nu am probleme fizice. M-am antrenat în fiecare zi. Mi-am revenit un pic după ...” 2

Partida de la Miami va începe după ora 21:00, fiind programată a treia pe Terenul Central, după meciurile Angelique Kerber – Johanna Larsson și Leonardo Mayer – Donald Young.

Partida Simonei Halep din turul secund de la Miami va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 2.

Simona Halep Band: Simona Halep a acordat un interviu, în exclusivitate, pentru Digi Sport și a declarat :”Sunt ok. Nu am probleme fizice. M-am antrenat în fiecare zi. Mi-am revenit un pic după semifinala de la Indian Wells. A fost un turneu destul de greu. Am venit după pauză.

La ultimul meci am fost complet blocată şi nu am mai ştiut ce fac. Am învăţat din meciul acela şi turneul acesta va fi mult mai bun, cu siguranţă.

Vezi aici Video:

Îmi place umiditatea. Chiar dacă te consumă foarte mult, îmi place că simţi mingea foarte bine. Vântul deranjează de multe ori. Sunt încrezătoare doar în ce ţine de mine. Nu mă gândesc la rezultat. Sunt motivată să schimb nişte lucruri la mine, să fac lucruri mai bine şi vedem ce va ieşi”.