(Last Updated On: February 20, 2018)

Interes mare din partea românilor din Italia pentru partida retur FCSB-Lazio de joi, 22 februarie, ora 20:00. Jurnaliștii italieni spun că vor fi aproximativ 10.000 de fani FCSB în tribune. MM Stoica, directorul sportiv al bucureștenilor, a confirmat acest lucru, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”.

”E un interes foarte mare şi e posibil să fie mai mulţi români decât italieni în tribune. Și la derby-ul cu Dinamo am avut mulți susținători. Fanii noștri nu au fost doar în galerie, ci şi în zonele neutre ale stadionului. E normal să fie iar cel mai bine s-a sesizat acest lucru la golul marcat de Teixeira”, a spus MM Stoica citat de Digi Sport.

Vor fi 10.000 de români din Italia, Pe ”Stadio Olimpico”din Roma la meciul Lazio-FCSB! MM Stoica: ”E posibil să fie mai mulți decât fanii italienilor! 1

Oficialul roș-albaștrilor este bucuros de interesul fanilor, dar admite că meciul va fi foarte greu la Roma și oferă și argumente.
”Nu cred că cei de la Roma se vor prezenta la fel ca la Bucureşti. Sunt în temă acum, s-au enervat, vor să meargă mai departe. Nu cred că vom întâlni aceeaşi echipă, mă refer în primul rând la cei trei fundaşi centrali. Nu cred că Simone Inzaghi va mai juca cu Bastos sau Murgia.

În plus, ar fi fost mult mai bine dacă Pintilii s-ar fi aflat pe teren și nu alături de Vlad Chiricheș, în tribune”, a continuat Stoica.

Referitor la Chiricheş, MM Stoica a spus că fostul jucător al roș-albaștrilor și-a exprimat intenția de a fi prezent la meci, în calitate de spectator, la fel ca și Federico Piovaccari, alt jucător al grupării bucureștene.

Dacă predicția italienilor se va adeveri, atunci cei de la FCSB vor înregistra un alt meci disputat în afara țării cu o galerie așa de mare. Cea mai mare asistență de până acum, înregistrată de roș-albaștri, s-a înregistrat la meciul cu Real Madrid, de pe ”Santiago Bernabeu”, din noiembrie 2007, scor 1-0, când au avut peste 15.000 de fani alături.

”Când eram în Belgia, am fost etichetat ca un fotbalist de liga a doua, pentru că am marcat mult acolo, așa că a fost complicat să mă ridic. În România lucrurile s-au schimbat și acum totul merge bine. Nu-mi dau seama dacă totul decurge rapid, dar, la 29 de ani, este primul meu sezon când evoluez într-o cupă europeană.

Și este un lucru foarte bun. După ce am marcat contra lui Lazio, contra unor fotbaliști împotriva cărora până acum evoluam doar la PlayStation, și pe care-i vedeam doar la televizor, mă simt foarte bine”, a spus Gnohere, într-o intervenție telefonică, găzduită de emisiunea “Completement Foot” a unui post de radio belgian, RBTF.