(Last Updated On: February 13, 2018)

Performanță greu de egalat de o șoferiță di Constanța. Aceasta a distrus 11 mașini! Potrivit martorilor, Femeia a pierdut controlul asupra volanului, a pus la pământ un stâlp de electricitate, apoi s-a rostogolit peste automobilele parcate.

Protagonistă a fost o femeie de 37 de ani, care era în autoturism cu soţul ei. La un moment dat, a pierdut controlul asupra volanului şi a generat haos. Iniţial, a pus la pământ un stâlp de electricitate, apoi s-a rostogolit cu automobilul peste 11 vehicule parcate la câţiva metri de şosea, informează Stirile Pro Tv.

Video Accident. O șoferiță din România a distrus 11 mașini! „E apocaliptic” ... „Mașini claie peste grămadă” 1

Martor: “Vecinii sunt şocaţi că s-a dărâmat stâlpul ăla. Nu mai eşti în siguranţă nici în parcare. E la 20 de metri totuşi de bulevard aici.”
Oamenii sunt convinşi că femeia a apăsat prea tare pedala de acceleraţie.

Martor: “Am permis de 20 şi ceva de ani, dar eu aşa ceva n-am mai văzut niciodată. Să rupi un stâlp şi să împrăștii ca pe nişte popice 10 maşini, înseamnă că este o forță mare dată de o viteză foarte, foarte mare.”

Sunt și martori care au altă variantă.

Video Accident. O șoferiță din România a distrus 11 mașini! „E apocaliptic” ... „Mașini claie peste grămadă” 2

Martor: “Am auzit un zgomot foarte puternic, ca o bubuitură, şi am văzut maşina aşa. Și un domn care încerca să scoată pe cineva din maşină. Dar nu ştiu dacă a condus o femeie, pentru că el a scos-o pe partea asta.”

Femeia şi soţul ei au fost transportaţi la spital, dar nu sunt în stare gravă, spun medicii.

Poliţiştii au testat-o pe şoferiţă cu etilotestul şi nu consumase alcool.

Vezi aici Video postat de ZIUA de Constanta pe Youtube.com:

Dar, cel mai probabil, ea va fi bună de plată, pentru că va fi nevoită să acopere pagubele produse.