(Last Updated On: February 20, 2018)

Înalta Curte de Justiție și Casație a dat pedepse mari în cazul mituirii unei judecătoare care judeca dosarul Transferurilor. Victor Becali 5 ani și 8 luni, Ioan Becali 7 ani și 4 luni, judecătoarea Geanina Terceanu 7 ani. A surprins însă achitarea lui Cristian Borcea.

Cristi Borcea a negat ca a dat mita Geaninei Terceanu, desi fratii Becali au recunoscut spaga. Chiar daca Cristi Borcea a negat inclusiv o legatura amoroasa cu judecatoarea, idila recunoscuta de fostul magistrat, Geanina Terceanu a declarat in instanta ca suma primita de la Borcea nu a fost o mita ca sa-l scape de condamnare, ci un fel de atentie naturala in orice relatie amoroasa, informează aktual24.ro.

Surse: De ce a scăpat Cristi Borcea de închisoare deși a dat mită împreună cu frații Becali care au fost condamnați la 5 și 7 ani de închisoare 1

“Dupa ce am ajuns acasa am vazut ca in geanta Borcea imi lasase o suma de bani, din cate imi amintesc 10.000 de euro, in euro. Nu am purtat vreo discutie ulterioara despre aceasta suma de bani nici cu George Iorgovan, nici cu Cristian Borcea”, a povestit nonsalanta Terceanu in timpul procesului.

“Perceptia mea a fost insa ca aceasta suma de bani nu-mi fusese data in legatura cu dosarul pe care-l judecam, ci ca urmare a faptului ca eu si domnul Borcea ne placuseram reciproc, el dorind sa ne mai vedem si ulterior, context in care eu am apreciat ca el a intentionat sa-mi faca un cadou. Cu ocazia vizitei facute acasa la Cristian Borcea, eu i-am lasat un numar de telefon, iar el m-a mai sunat ulterior cerandu-mi sa ne vedem, insa eu am tot amanat, iar o alta intalnire cu domnul Borcea nu a mai avut loc”, a spus Geanina Terceanu.

Se pare că judecătorii au crezut idila amoroasă dintre Borcea și judecătoare și nu au considerat banii ca fiind dați ca mită. Dar totul se va lămuri odată cu motivarea instanței.