(Last Updated On: February 11, 2018)

Simona Halep a mers la Cluj Napoca pentru a fi alături de echipa României de Fed Cup. Cu această ocazie sportiva din Constanța a urmat și un tratament revoluţionar, denumit de unii “terapia vampir”, care să o ajute cu recuperarea.

Numărul 2 WTA a oferit noi detalii privind starea ei de sănătate şi a dezvăuit că tratamentul a dat roade. Mai mult, sportiva ar putea evolua chiar săptămâna viitoare, la Doha, informează digisport.ro

Simona Halep. Verdictul după "Terapia vampir" de la Cluj. Ce spune Medicul Ştefan Irimia: 1

“Piciorul este bine, durerea s-a mai dus, iar acum piciorul s-a mai dezumflat. Voi merge la Doha şi voi decide acolo dacă voi juca”, a spus Simona Halep.

Medicul Ştefan Irimia: “Simona se simte mult mai bine. Aseară s-a antrenat şi cel mai important este că nu simte nicio durere. În urmă cu foarte puţin timp a plecat deja spre Bucureşti, iar mâine va mai face un RMN la Bucureşti şi mi-l va trimite şi mie ca să vedem rezultatul exact înaintea plecării la Doha. Se simte bine, iar luni va pleca spre Doha”

Dacă la Doha nu ştie încă 100% dacă va evolua, Simona Halep va fi pe teren la Dubai, după cum au anunţat azi organizatorii turneului care se va desfășura în perioada 19 – 24 februarie 2018.

Altfel, se pare că Simona Halep s-a decis în privinţa noului sponsor tehnic, după mai bine de o lună de negocieri. Sportiva noastră s-a antrenat deja în echipamentul Nike şi, mai mult ca sigur, va anunţa oficial în scurt timp parteneriatul cu gigantul american.

În acest weekend, Simona Halep le va susţine la Cluj-Napoca pe fetele care ne vor reprezenta în duelul contra Canadei, din Fed Cup.