(Last Updated On: February 11, 2018)

Potrivit presei din America, Halep ar urma să încaseze puţin peste 2 milioane de dolari (1,7 milioane de euro) pe sezon de la Nike.

“Tennis World USA”, o cunoscută publicaţie de specialitate din Statele Unite, notează că Halep va primi de la Nike cu peste 800.000 de dolari faţă de cât încasa de la Adidas, fostul sponsor care nu i-a satisfăcut noile pretenţii româncei. În articolul numit “Dezvăluire: Simona Halep are un nou sponsor”, jurnaliştii americani au scris: “Cel mai probabil, Halep va primi peste 2 milioane de dolari de la Nike”, infromează prosport.ro

Simona Halep și NIKE, negocieri dure. Ce spun americanii de la "Tennis World USA" 1

Simona nu a oficializat încă noul parteneriat, dar este mai mult decât evident că a doua jucătoare a lumii va îmbrăca hainele gigantului american la turneele din circuit. Constănţeanca şi-a făcut apariţia la Cluj-Napoca, acolo unde îşi susţine colegele din Fed Cup, purtând însemnele Nike.

De asemenea, ea s-a şi antrenat într-un echipament al companiei care îi mai sponsorizează pe Roger Federer şi Rafael Nadal.

În altă ordinde idei, Simona Halep va merge la Doha unde va lua decizia dacă va juca sau nu. Medicul Ştefan Irimia, care a tratat-o la Cluj:„A făcut primul antrenament şi n-a simţit niciun fel de durere. Şi eu ca medic, care am aplicat un tratament biologic combinat cu încă două sau trei posibilităţi, sunt surprins că are o evoluţie atât de rapidă.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Horia Tecău înaintea meciului de Cupa Davis, acelaşi tratament cu rezultate excelente, cred că o să facem o statistică să vedem de ce efectul e atât de rapid şi bun“