(Last Updated On: February 16, 2018)

Accidentările îi dau bătăi de cap în continuare Simonei Halep. Sportiva din Constanța a anunțat că se retrage de la Doha, acolo unde se calificase în semifinala turneului. Mai mult, Hlaep va rata și următorul turneu.

„Drumul Simonei la Doha se opreste astazi, jucatoarea noastra fiind nevoita sa se retraga din turneu inaintea semifinalei care urma sa aiba loc maine, in urma problemelor medicale aparute la picior.

Simona Halep, probleme medicale. S-a retras din turneul de la Doha după ce s-a calificat în semifinale 1

Simona a facut un RMN dupa meciul de astazi, RMN care a evidentiat ca are tendinita cu acumulare de lichid. Simona intentioneaza sa se intoarca in circuit la Indian Wells, in functie de cum va evolua recuperarea medicala”, potrivti paginii Simona Halep Band.

“Azi a fost mult mai rău decât ieri și din această cauză am luat decizia să mă retrag. Nu e simplu, dar am vorbit cu doctorul meu și mi-a spus că nu am suficient timp să mă refac. Am stat în repaos doar câteva zile și îmi trebuie mult mai mult.

RMN-ul arată că am lichid și tendinită la al patrulea deget. Trebuie să am grijă și trebuie să mă gândesc prima dată la sănătatea mea” a declarat Simona Halep.

Jucătoarea noastră a dezvăluit că următorul turneu la care ar putea participa este Indian Wells, însă totul depinde de modul în care va reuși să se recupereze. “Cu siguranță voi lua o pauză cel puțin până la Indian Wells și nu voi mai juca deloc. Voi decide înainte de startul turneului dacă voi fi capabilă să joc.

Pentru moment nu pot să zic mai mult. Trebuie să iau pas cu pas și să văd dacă mă pot reface până la Indian Wells” a adăugat jucătoarea nostră pentru digisport.ro

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, urma să joace, sâmbătă, de la ora 16.00, cu spaniola Garbine Muguruza, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Doha.