(Last Updated On: February 9, 2018)

Simona Halep a făcut astăzi un antrenament ușor în Sala Polivalentă din Cluj. Sportiva a purtat un tricou cu cel mai probabil noul sponsor.

Halep s-a antrenat astăzi imbracata in echipament Nike. Ea s-a inteles cu americanii, iar anuntul oficial va fi facut inaintea primul turneu la care va participa, anunță sport.ro

Simona Halep despre sponsori: „Nu a fost problemă că sunt româncă!” ... "Mi-aș fi dorit să am 5 centimetri în plus, dar cred că ...” 1

Numarul 2 WTA nu stie momentan daca va putea juca saptamana viitoare la Doha, iar din acest motiv a cerut in wild card pentru Dubai, turneu ce are loc peste doua saptamani.

“Nu a fost nicio problema ca sunt romanca. Pana acum am fost apreciata si am avut contracte destul de bune, chiar daca sunt romanca. Lumea ma apreciaza pentru ce fac in teren si cum ma comport in afara lui. Pur si simplu a fost o luna in care am jucat fara firma pe echipament pentru ca asa am hotarat impreuna cu oamenii care lucreaza cu mine.

De la 1 februarie am vrut sa port ce-mi place, iar acum port ceea ce-mi place. Sunt multe contracte pe care as putea sa le semnez. Vreau sa fiu sigura de ceea ce aleg si vreau sa fie sigura ca ceea ce port ma defineste si imi place. O sa va spun exact atunci cand trebuie. Asta se va intampla foarte curand. ” – a spus Simona Halep la Telekom Sport.

Simona Halep despre sponsori: „Nu a fost problemă că sunt româncă!” ... "Mi-aș fi dorit să am 5 centimetri în plus, dar cred că ...” 2

Simona Halep, 26 de ani, ocupanta locului 2 în clasamentul WTA, spune că și-ar fi dorit să fie mai înaltă pentru a fi mai agresivă pe terenul de tenis. “Mi-aș fi dorit să am 5 centimetri în plus, dar cred că aș fi suferit la viteză și la reacție”, a declarat Simona Halep la TV Telekom Sport, preluată de Gazeta Sporturilor.

Simona Halep, 26 de ani, a vorbit despre ritualurile sale dinaintea meciurilor din circuitul WTA.

“Geanta mi-o fac dimineața, nimeni nu se atinge de geanta mea. Țin racheta într-o anumită poziție când încep punctul, o țin cu o anumită parte în sus. Am niște lucruri pe care le fac repetitiv.

Pe lângă geanta cu rachetele, mai am o altă geantă cu haine, în care îmi țin cosmeticele și alte lucruri. Rachetele sunt trimise la racordat de antrenor, dar înaintea meciurilor pun palma pe racordaj pentru a simți tensiunea”, a declarat Simona Halep la TV Telekom Sport.