(Last Updated On: February 21, 2018)

Simona Halep va fi din 26 februarie din nou pe primul loc mondial și deja este „amenințată” de Caroline Wozniacki și Garbine Muguruza.

Într-un interviu acordat pentru Hindustan Times şi citat de Digi Sport, Muguruza a recunoscut cât de important e să fii lider mondial în tenis informează adevarul.ro.

Simona Halep „amenințată” de Garbine Muguruza: „E important să ajung, din nou, pe primul loc...  E un sentiment grozav să fii pe primul loc, chiar dacă” 1

*E important să ajung, din nou, pe primul loc. Întotdeauna mi-am impus asta, să lupt pentru prima poziţie. E un sentiment grozav să fii pe primul loc, chiar dacă e foarte greu. Chiar dacă e greu, voi reveni pe primul loc, voi încerca asta.

*Când eşti pe primul loc, simţi că trebuie să te impui în fiecare turneu la care joci. Trebuie sa fii mereu la un nivel înalt, deoarece adversarele n-au nimic de pierdut. Simţi multă presiune, sunt multe lucruri care trebuie gestionate.

*Realizezi multe lucruri când eşti acolo. Ai o stare de genul „Sunt aici, mai sus nu pot ajunge, doar mai jos. Şi sunt toate fetele astea care îmi vor locul, trebuie să-l apăr“. Tot timpul eşti în alertă.

Ăn ceea ce privește accidentarea, “Simona are nevoie de repaus total cel puţin o săptămână. Fără antrenamente şi fără efort fizic. Vom vedea apoi cum se simte şi dacă starea ei se îmbunătăţeşte sau nu”, a declarat tatăl tenismenei pentru Fanatik, scrie prosport.ro.

În acest moment, prezenţa Simonei la următorul turneu important nu a fost confirmată: “Participarea la Indian Wells? Nu ştiu. Rămâne de văzut. Cert este că sănătatea este cea mai importantă şi trebuie să se refacă complet înainte de a reveni în competiţii”, a adăugat Stere Halep pentru sursa citată.