RESPECT! „Se numește Dumitru Ignat. Este ambulanțier… A transportat bolnava in spate. Asistenta mergea lângă el cu tubul de oxigen. Numele acestui salvator trebuie cunoscut de toți …”

Un salvator de la Ambulanța Alba, substația Câmpeni merită respectul românilor. A transportat un bolnav în spate până la ambulanță. Păcat pentru el că Guvernul îi va tăia din sporuri și automat din venituri. Dacă nici ei nu merită salarii mari? Doar parlamentarii?

Pe Facebook, Horatiu Varga a postat o fotografie cu mesajul: „Se numește Dumitru Ignat. Este ambulanțier la Serviciul Public de Ambulanță Alba, Substația Câmpeni. Ambulanța cu care s-a deplasat la caz nu a putut urca la bolnava cu insuficiență respiratorie și Tensiunea Arterială crescută.

RESPECT! „Se numește Dumitru Ignat. Este ambulanțier... A transportat bolnava in spate. Asistenta mergea lângă el cu tubul de oxigen. Numele acestui salvator trebuie cunoscut de toți ...” 1

A transportat bolnava in spate. Asistenta mergea lângă el cu tubul de oxigen. Numele acestui salvator trebuie cunoscut de toți.

Sufletul și Omenia lui merita respectul nostru”.

Gabi Popescu Respect!Si poate ar trebui sa se stie ca peste 80% dintre ambulantele SAJ au tractiune pe spate,total nepotrivite pt.judetele cu relief predominant muntos.Nu mai pun la socoteala vechimea si nr.de kilometri parcursi!In curand,ceea ce vedeti acum va deveni ceva obisnuit daca se mai intarzie voit sau nu reinnoirea parcului auto ale SAJ-urilor din tara!

Marius Filip …din aceeasi serie de “salvari” din zone greu accesibile…dar pe atunci asa ceva era considerata o “improvizatie”, un “filipism”

RESPECT! „Se numește Dumitru Ignat. Este ambulanțier... A transportat bolnava in spate. Asistenta mergea lângă el cu tubul de oxigen. Numele acestui salvator trebuie cunoscut de toți ...” 2

RESPECT! „Se numește Dumitru Ignat. Este ambulanțier... A transportat bolnava in spate. Asistenta mergea lângă el cu tubul de oxigen. Numele acestui salvator trebuie cunoscut de toți ...” 3

RESPECT!