(Last Updated On: February 19, 2018)

Traiana Băsescu a intervenit luni prin telefon la Romania TV după ce presa centrală a anunțat că fiica lui, Elena, ar fi însărcinată.

Întrebat, într-o intervenţie prin telefon la România TV, dacă este doar o coincidenţă faptul că fiica sa a rămas însărcinată pentru a treia oară în aceeaşi perioadă cu Elena Udrea, Traian Băsescu a replicat scurt: “Nu ştiu, nu mă amestecaţi în problemele doamnei Udrea”

REACȚIE Traian Băsescu, despre sarcina Elenei Băsescu 1

Traian Băsescu, citat de stiripesurse.ro: „Eu sunt foarte bucuros. (…) Ştiu ce va fi, dar aşa cum am respectat de două luni dorinţa fiicei mele, nu o să mă apuc eu să spun. Sper la un echilibru: sunt doi nepoţei, să vedem. Eu am văzut mesajul fiicei mele şi mă tem că s-a lecuit de nunţi. I-a ajuns una.

Ioana avea şi ea planificat un al doilea copil, dar având un proces, deocamdată aşteaptă să se termine procesul.”

Elena Băsescu a divorţat de Bogdan “Syda” Ionescu, după patru ani de mariaj, din care au rezultat doi copii, Sofia Anais şi Traian Junior. A redevenit o femeie liberă, iar, în luna octombrie s-a aflat că EBA ar avea un nou iubit. Bărbatul cu care s-a întâlnit fiica fostului preşedinte al României se numeşte Cătălin Tomata şi este proprietarul unui restaurant din Capitală informează cancan.ro și preluat de stiripesurse.ro.

REACȚIE Traian Băsescu, despre sarcina Elenei Băsescu 2

Elena şi Cătălin au decis, anul trecut, în decembrie, să-şi ”oficializeze” relaţia. Cei doi au fost prezenţi, împreună, la NUBA, cel mai în vogă club din Capitală. Nu s-au mai ascuns şi s-au afişat în văzul tuturor. În concluzie, mezina lui Băse’ şi l-a asumat pe noul iubit, alături de care trăieşte o poveste de dragoste.

Planetele par să se fi realiniat, în sfârşit, pentru Elena Bănescu. Acum are un partener de viaţă stabil şi, din informaţiile Cancan, frumoasa brunetă ar fi, din nou, însărcinată. Ar fi o adevărată bombă în showbiz dacă totul s-ar confirma.

Elena si Catalin au decis, anul trecut, in decembrie, sa-si ”oficializeze” relatia. Cei doi au fost prezenti, impreuna, la NUBA, cel mai in voga club din Capitala. Nu s-au mai ascuns si s-au afisat in vazul tuturor. In concluzie, mezina lui Base’ si l-a asumat pe noul iubit, alaturi de care traieste o poveste de dragoste.