REACȚIE Caroline Wozniacki, după ce Simona Halep va reveni din nou pe locul 1 mondial WTA

(Last Updated On: February 18, 2018)

După înfrângerea din semifinalele de la Doha, Caroline Wozniaki va face rocada cu Simona Halep în fruntea clasamentului WTA. Daneza a vorbit despre pierderea fotoliului de lider.

“Nu mă interesează locul 1. Dacă era aşa, m-aş fi dus la Dubai. Important e să mă odihnesc şi să fiu în cea mai bună formă la Indian Wells şi Miami”, a spus Wozniacki, citată de digisport.ro

În acest moment, Wozniacki are 8010 puncte, în timp ce Simona doar 7965. Totuşi, după turneul de la Dubai, Halep va avea acelaşi număr de puncte, ţinând cont că nu a fost prezentă anul trecut, în timp ce Caro va rămâne cu 7.425, pentru că pierde cele 585 de puncte primite anul trecut pentru finala disputată.

Simona a obţinut această poziţie la Beijing. Atunci, ea a învins-o pe Jelena Ostapenko şi a intrat în istoria tenisului românesc şi mondial. După 16 săptămâni, ea a cedat locul 1 WTA în favoarea lui Wozniacki, după un meci dramatic.

Halep este chinuită de o accidentare şi s-a retras vineri, înainte de semifinalele de la Doha. Simona speră să fie în formă maximă la Indian Wells, acolo unde are de apărat turul 3 de anul trecut.