(Last Updated On: February 5, 2018)

Compania aeriană Blue Air a reacționat în urma unui videoclip apărut duminică în presă filmat la bordul unuia dintre avioanele companiei. Pe Facebook a fost publicată o înregistrare care arată cum o pasageră de etnie romă se ceartă cu însoţitoarea de bord şi o înjură.

Femeia a insistat că vrea să ajungă la toaletă, însoţitoarea de bord nu i-a permis şi a rugat-o să se aşeze pe scaun pentru că pilotul începuse procedura de decolare. Asta a declanşat scandalul în avion. Comandantul aeronavei a oprit decolarea şi a chemat poliţia, iar cursa a avut a întârziere de cel puţin o oră, scrie observator.tv

REACȚIE  Blue Air, după ce o femeie din România a înjurat o însoţitoare de zbor într-o cursă a companiei spre Italia 1

Reprezentanții Blue Air au declarat că filmarea nu este actuală, ea datând din noiembrie 2017.

“Ca urmare a informațiilor apărute în presă în ultimele ore, cu un clip video filmat la bordul unei aeronave Blue Air, compania noastră vine cu următoarele precizări:

Imagini scandaloase într-un avion plin cu români! O pasageră înjură o însoţitoare de zbor:

Înregistrarea video nu a fost realizată acum şi datează dinainte de luna noiembrie 2017. La momentul respectiv, comandatul aeronavei a decis anularea decolării, iar poliția a fost chemată la bord. Dorim să reamintim, pe această cale, faptul că, la bordul aeronavelor, pasagerii sunt împuterniciți de drepturi, însă, au și responsabilități. Iar încălcarea regulilor va conduce, de fiecare dată, la aplicarea sancțiunilor în vigoare.

Pasagera, care a avut același comportament și față de alți pasageri, a fost debarcată. Siguranța și confortul tuturor pasagerilor noștri sunt foarte importante pentru compania noastră și ne vom asigura, întotdeauna, ca la bordul aeronavelor noastre acestea să fie respectate”, a transmis compania aeriană.