(Last Updated On: February 21, 2018)

Primul magazin din România care a introdus plata cu Bitcoin este BeKid.ro, un magazin online dedicat bebeluşilor şi copiilor.

“Iniţial nu am crezut că merită să investesc timp şi resurse implementând această metodă de plată, crezând că Bitcoin nu este aşa de mult folosit în e-commerce-ul din România. Spre surprinderea mea însă, am primit foarte multe cereri de la părinţi care doreau să facă plata prin această metodă.

Primul magazin din România care a introdus plata cu BITCOIN. „Am implementat de o săptămână metoda de plată şi au apărut deja primele comenzi...” 1

Am implementat de o săptămână metoda de plată şi au apărut deja primele comenzi, lucru îmbucurător pentru online-ul din România, deoarece acesta se raliază imediat la trendurile mondiale. În viitor preconizăm că tot mai mulţi oameni vor folosi Bitcoin la fel de mult ca dolarii, euro sau moneda noastră naţională’, a declarat Iulian Ghişoiu, general manager al companiei.

Părinţii care vor să cumpere jucării, cărucioare, scutece, biberoane sau alte produse destinate copiilor, vor putea face plata şi prin această criptomonedă.