(Last Updated On: February 21, 2018)

Radu Mazăre a fugit de închisoare în Madagascar unde cere azil politic. Frații Becali, deși puteau să fugă, au rămas în țară să-și ispășească o nouă condamnare. Din prostia lor, considerând-use șmecheri, au mituit o judecătoare și au fost prinși. Frații Becali s-au predat marți seară polițiștilor în timp ce judecătoarea coruptă a fost dusă în cătușse la închisoare.

Pe Facebook, Paula Rusu a scris: „Golani, incontestabil, fratii Becali, dar mai barbati decat toti plangaciosii fugari care au devalizat curajosi bugete nationale sub paravanul afacerilor cu statul, dar au sters-o hoteste de cum li s-a apropiat funia de par.

Paula Rusu: „Fratii Becali, mai bărbați decât toti plângăcioșii fugari care au devalizat curajoși bugete naționale sub paravanul afacerilor cu statul, dar au șters-o hoțeste de cum li s-a apropiat funia de par. Nu le ridic statuie, doar observ...” 1
Nu le ridic statuie, doar observ”

Victor Becali și Geanina Terceanu vor fi încarcerați la Penitenciarul Rahova pentru o perioadă de 3 săptămâni, cât durează carantină. Ulterior acestei perioade, se va decide unde își vor executa cei doi pedeapsa, informează Libertatea.

Victor Becali a fost condamnat definitiv, marți, de instanța supremă, la 5 ani și 8 luni de închisoare. Ioan Becali va executa 7 ani și 4 luni de închisoare, în timp ce Cristi Borcea a fost achitat pentru dare de mită. Fosta judecătoare Geanina Terceanu a primit o pedeapsă de 7 ani de închisoare și de la ea vor fi confiscați 185.000 de euro, mita primită de la frații Becali.

Curtea de Apel București i-a condamnat, în 24 noiembrie 2016, pe Geanina Teodorovici (fostă Terceanu) la 5 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită, pe Ioan și Victor Becali la 3 ani de închisoare, iar pe Cristi Borcea la 3 ani și jumătate.

Decizia a fost contestată la instanța supremă, care a încheiat judecata după aproape un an, în 6 februarie, stabilind atunci ca hotărârea definitivă să fie pronunțată în 20 februarie.