(Last Updated On: February 16, 2018)

Politicienii PSD spun că este normal ca cei condamnați penal să facă legi și să conducă țara. Liviu Dragnea este condamnat definitiv și este șeful Camerei Deputaților, Darius Vâlcov tocmai a primit o condamnare de 8 ani și este ținut în funcția de consilier al premierului României. Astfel de lucruri sunt însă de neacceptat în țările vestice.

Pe Facebook, Oana Pellea a scris: „Nu mai este demult vorba despre partide, servicii, etc … e vorba despre a salva sau nu Romania. A o salva de coruptie, de saracie, de minciuna, de dictatura, de izolare de Europa civilizata, de marlanie, de lipsa de bun simt si de cultura, de lipsa de demnitate, lipsa de educatie, de sistem de sanatate, de umilirea cetatenilor romani.

Oana Pellea: „E vorba despre a salva sau nu Romania ... In jur aud.."nu ma mai uit la televizor...ma protejez " Inteleg. Sau .."am alte prioritati decat situatia din Romania". Sunt ... ” 1

In jur aud..”nu ma mai uit la televizor…ma protejez ” Inteleg. Sau ..”am alte prioritati decat situatia din Romania”. Sunt de acord. Sau “tot nu pot schimba nimic. Sunt prea mic” Chiar daca e adevarat…neimplicare nu e o solutie..

Doar ca…asa prin izolare, ferire, neimplicare, tacere, neprezentare la vot ….viitorul Romaniei va fi cum va fi … din pacate. Mi as dori sa avem o declaratie publica din partea Coalitie de la guvernare in care sa ni se argumenteze temeinic de ce au aprobat participarea penalilor, sau a celor ce sunt sub urmaire penala, in functii publice, in functii de conducere, in Guvern sau Senat. O declaratie publica . Atat.

Cer prea mult? Nu cred”.