(Last Updated On: February 18, 2018)

Din păcate, generațiile trecute au fost învățate de Ceaușescu, că independența României este cel mai bun lucru. De aici izolarea țării și suspiciunea asupra străinilor care au făcut chiar o conspirație împotriva țării noastre. Chiar dacă zeci de mii de români s-au căsătorit cu străini ideea de conspirație nu a dispărut.
Această idee de conspirație străină este perfectă pentru conducătorii României care dau vina pentru sărăcie pe străini și nu pe faptul că le cam fură din bugetul statului.

Pe Facebook, Monica Nistorescu a scris: „M-am plictisit … de teoria românului asuprit, obidit și neșcolit din cauza condițiilor grele!
Tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească, copil de țăran dintr-un sat unde se termina drumul, a făcut școală. Bunicul îi căra lemne cu spinarea, peste deal, la liceul din Blaj, și, ajuns la facultate la Cluj, cum avea câțiva bani în buzunar, se repezea în librărie să-și cumpere o carte!

Monica Nistorescu: „M-am plictisit ... de teoria românului asuprit, obidit și neșcolit din cauza condițiilor grele!  Tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească, copil de țăran dintr-un sat unde se termina drumul, a făcut școală ... NU AUZISE ÎN VIAȚA LUI DE BISCUIȚI, și, inițial, a citit pe pachet DISCUȚII, că de ălea auzise! ...” 1

Avea o pereche de pantaloni, un sacou și două cămăși pe care le spăla cu schimbul! NU AUZISE ÎN VIAȚA LUI DE BISCUIȚI, și, inițial, a citit pe pachet DISCUȚII, că de ălea auzise!
A ajuns profesor de limba și literatura română, și-a dat toate gradele didactice și a făcut trei fete pe care le-a ținut în școli, din două salarii de dascăl, al lui și al mamei!
Oamenii nu mai vor, pur și simplu, să învețe, să citească, să se educe, să se cultive!

Li se pare inutil! Și, pe undeva, au dreptate, când văd că fruntea țării e agramată, incompetentă și înecată în mitocănie și prost gust!
Voi ajunge sa spun că diriguitorii de după 89 au făcut mai mult rău acestei țări decât comuniștii, ceea ce nu vreau să ajung să spun!”