(Last Updated On: February 11, 2018)

Cei de la PSD nu prea înțeleg de ce tot mai mulți pensionari sunt supărați pe ei. Motivul este unul foarte simplu: Cel care a muncit 20-30 de ani (mai ales cei din fabrici și uzine) are aproape aceeași pensie cu cel care nu a muncit s-au care a cotizat ani puțini (de exemplu cei care au lucrat la CAP). La cei care s-au chinuit o viață întreagă le crește pensia foarte puțin în schimb tot crește pensia minimă și la pensionarii de lux.
Cei de la PNL, dacă ar fi trăit în România, ar fi știut de această falie uriașă creată în rândul pensionarilor votanți PSD și le-ar fi adresat măcar un cuvânt. Și-ar fi asigurat 1 milion de voturi la următoarele alegeri de la pensionarii care au muncit fabrici și uzine și acum trăiesc greu în marile orașe.

Lia Olguţa Vasilescu a ajuns să fie unul dintre cei mai contestaţi miniştri ai Guvernului PSD. Revoluţia fiscală şi unele scăderi salariale de la acest început de an au făcut-o pe Vasilescu una dintre cele mai hulite personaje din Executiv. Nu doar bugetarii, dar şi pensionarii o contestă pe Lia Olguţa Vasilescu, informează stiripesurse.ro.

Ministrul Muncii certată de o pensionară la Antena 3. „Aş intreba-o pe Olguţa dacă spune adevărul vreodată? Că eu nu o ...” De ce sunt supărați pensionarii din România pe cei de la PSD? 1

În direct la Antena 3, ministrul Muncii a primit o întrebare incredibilă din partea unei pensionare extrem de nemulţumite. “Aş intreba-o pe Olguţa dacă spune adevărul vreodată? Că eu nu o inteleg niciodata”, a spus femeia, care a primit un răspuns pe măsură.

Vasilescu s-a enervat şi le-a transmis pensionarilor că doar PSD le-a crescut pensiile. “E multă nemulţumire. Ar trebui întrebaţi şi ce pensie aveau anul trecut. Ce a spus doamna cu minciuna. Avea o pensie specială, ceva de armată.

Sunt multe nemulţuiri că cei care nu au stat de pensionar au cresuct într-un anumit ritm. Ar trebui întrebaţi şi dacă guvernele PSD din ultimul an le-au mărit pensiile. Avem un buget care a crescut, dar nu atât de mult pe cât ne-am dori. Eu am lucrat în presă pe salariul minim pe economie câţiva ani, ştiu cum se trăieşte cu 2000 de lei”, a spus Vasilescu.