(Last Updated On: February 13, 2018)

Jurnalistul Ion Cristoiu a dezvăluit marți dimineață motivul scandalului dintre Liviu Dragnea și SPP. Acesta spune că liderul PSD a fost filmat în compania unei femei cu care avea o relaţie mai mult decât profesională.

Dezvăluirea a fost făcută în exclusivitate de Ion Cristoiu, la Realitatea TV.
”Domnului Dragnea i s-a spus – știu din surse – ca SPP-ul l-a filmat cu o doamnă și atunci s-a suparat. Probele filmate sunt într-un viitor dosar care ar trebui să fie în martie…Cu o doamnă cunoscută, a fost un dosar disjuns în 2015 și de atunci stă în adormire, e vorba de niște bani”, a explicat Ion Cristoiu la Realitatea TV.

Ion Cristoiu: ”SPP-ul l-a filmat pe Dragnea cu o doamnă cunoscută cu care avea o relaţie mai mult decât profesională”. Ce mai spune jurnalistul 1

Dragnea a susţinut că Pahonţu i-ar fi transmis lui Paul Stănescu că el o să fie „executat”, „undeva prin martie”. Liviu Dragnea a afirmat că s-ar fi ajuns la o stare de tensiune între Guvernul Mihai Tudose şi PSD şi chiar coaliţie, care nu putea duce la nimic bun.

„L-am văzut pe Mihai Tudose cum a evoluat după ce nu a mai fost prim ministru, chiar i-am mulţumit azi, a devenit acelaşi coleg deschis şi glumeţ. Poate tensiunea de acolo, poate influenţele. N-avem de unde să ştim acum, dar asta nu înseamnă că până la urmă nu vom află. Mai mulţi colegi mi-au spus că şeful SPP-ului a fost implicat mai mult decât era cazul. Domnului Paul Stănescu i s-a spus că undeva prin martie eu o să fiu executat şi dumnealui poate să fie şeful partidului. Poate că i s-a spus şi lui Grindeanu, lui Tudose, nu ştiu”, a declarat liderul PSD.

Ulterior, el a lansat noi atacuri la adresa şefului Serviciului de Protecţie şi Pază, Lucian Pahonţu, spunând că acesta și-ar fi folosit angajaţii pentru a culege informaţii.Ion Cristoiu: ”SPP-ul l-a filmat pe Dragnea cu o doamnă cunoscută cu care avea o relaţie mai mult decât profesională”. Ce mai spune jurnalistul 2

Comisia de Apărare din Senat se va reuni, marți, pentru a stabili data audierii președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, pe tema acuzațiilor lansate la adresa Serviciului de Pază și Protecție (SPP).