(Last Updated On: February 18, 2018)

Elena Udrea, suspectată de mulți că a fugit în Costa Rica pentru a scăpa de o posibilă condamnare la închisoare, spune că va avea gemeni.

Udrea și iubitul ei, fostul manechin Adrian Alexandrov, vor deveni părinți în doar câteva luni. În urmă cu câteva săptămâni, fosta blondă de la Cotroceni s-a pozat cu iubitul ei, în timp ce ținea în brațe un băiețel.

Imagine cu Elena Udrea însărcinată cu gemeni!  „Cu Andrei, viitorul primar din Corbeanca” 1

Nimeni nu și-a dat seama că Elena Udrea este însărcinată, deși a cam renunțat la hainele mulate în ultima vreme. Îmbrăcată într-un pluover larg și o pereche de colanți crem, aceasta s-a pozat ținând un băiețel în brațe: „Cu Andrei, viitorul primar din Corbeanca”. Imaginea a fost postată pe Facebook de chiar de Adrian Alexandrov, potrivit cancan.ro.

Îmbrăcată într-un pluover larg și o pereche de colanți crem, aceasta s-a pozat ținând un băiețel în brațe: „Cu Andrei, viitorul primar din Corbeanca”. Imaginea a fost postată pe Facebook de chiar de Adrian Alexandrov.

Elena Udrea ”Costa Rica este o țară frumoasă și prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o țară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am vizitat niște prieteni foarte buni. Am găsit niște vechi cunoștințe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut Capitala.

De obicei nu dau socoteală de ce plec din țară, dar când lucrurile par ascunse dau naștere la tot felul de scenarii. Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare o voi face pe cea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă.Sper să am doi băieți dacă mă ajută Dumnezeu. Am gemeni, sarcina evolueaza bine. Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta in Costa Rica”, a declarat Elena Udrea pentru Antena 3.

Elena Udrea Întrebată dacă îi e teamă dacă se va întoarce în pușcărie, Elena Udrea a răspuns afirmativ.

”Da. Dar până și din pușcărie se iese. Eu am fost Elena Udrea și înainte să ajung în pușcărie, și după ce am ieșit de acolo. Nu există niciun motiv pentru care cineva dorește să susțină Sistemul. Îmi este teamă să mă întorc la pușcărie, dar pot trăi în orice situație. Sunt același om.”, a mai spus Udrea.