(Last Updated On: February 10, 2018)

România conduce cu 2-0 după ce Sorina Cîrstea și Irina Begu au câștigat meciurile. Simona Halep a fost trup și suflet alături de echipa de Fed Cup a României, în prima zi a meciurilor cu Canada. Aflată în recuperare după ce a jucat finala la Australian Open, Halep e sigură că celelalte fete din echipa României vor trece de reprezentativa Canadei, chiar și fără ea.

“Irina este prietena mea, m-am bucurat că a rămas concentrată, e mult mai puternică. Bianca a jucat foarte bine în setul 2, nu a avut nimic de pierdut și nu mai greșea. Nu e deloc ușor să stau pe margine, dar uneori trebuie să am grijă de sănătatea mea. Nu se pune problema că se întâmplă ceva că nu joc eu în echipă. Joacă perfect fetele și fără mine.”, a spus numărul 2 mondial pentru Digi Sport.

(Foto) Simona Halep: „Joacă perfect fetele și fără mine”. România conduce cu 2-0 1
(Foto) Simona Halep: „Joacă perfect fetele și fără mine”. România conduce cu 2-0 2

(Foto) Simona Halep: „Joacă perfect fetele și fără mine”. România conduce cu 2-0 3

(Foto) Simona Halep: „Joacă perfect fetele și fără mine”. România conduce cu 2-0 4

Simona Halep pentru Digi Sport: ”După două săptămâni, ieri a fost prima zi în care am jucat un pic. Mi-am dat drumul, mă simt bine, dar piciorul mai e un pic umflat.
Am muncit destul de mult în iarnă. Am avut o perioadă de antrenament foarte bună, iar jocul meu a venit de la sine, am început să lupt până la capăt.

(Foto) Simona Halep: „Joacă perfect fetele și fără mine”. România conduce cu 2-0 5 (Foto) Simona Halep: „Joacă perfect fetele și fără mine”. România conduce cu 2-0 6 (Foto) Simona Halep: „Joacă perfect fetele și fără mine”. România conduce cu 2-0 7 (Foto) Simona Halep: „Joacă perfect fetele și fără mine”. România conduce cu 2-0 8

(Foto) Simona Halep: „Joacă perfect fetele și fără mine”. România conduce cu 2-0 9

E foarte plăcut momentul acesta. E cel mai bun moment al carierei mele. Mă bucur că sunt oameni care vor o poză sau un autograf, dar în timpul meciului trebuie să respectăm adversarele”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!