(Last Updated On: February 11, 2018)

Caz tulburător în Germania. O româncă, bolnavă de cancer, acuză faptul că a stat 6 ore în camera de gardă a unuia dintre cele mai mari spitale din Hamburg, rugându-se de ei să-i facă un antitermic intravenos.

Pe Facebook, jurnalistul Dorin Chiotea a comentat: „Bolnavă de cancer cu febră mare. Zace șase ore la camera de gardă în așteptarea unui antitermic. Povestea e din Germania, autentică. Incredibil!”

Soare Miriam Eugenia: „Sper ca pana la moarte sa nu mai ajung vreodata in Germania. Nu mai vreau nici limba sa o aud, nici calmul lor sa-l mai vad, vreau sa uit ca am trecut vreodata pe aici. Am stat de la ora 15,48 pana la 23,10, cu febra 39, la camera de garda, la urgenta unuia dintre cele mai mari spitale din Hamburg, rugandu-ma de ei sa-mi faca un antitermic intravenos.

(Foto) Româncă bolnavă de cancer. Soare Miriam Eugenia: „Sper ca pana la moarte sa nu mai ajung vreodata in Germania... Am stat de la ora 15,48 pana la 23,10, cu febra 39, la camera de garda, la urgenta unuia dintre cele mai mari spitale din Hamburg, rugandu-ma de ei sa ...” 1 (Foto) Româncă bolnavă de cancer. Soare Miriam Eugenia: „Sper ca pana la moarte sa nu mai ajung vreodata in Germania... Am stat de la ora 15,48 pana la 23,10, cu febra 39, la camera de garda, la urgenta unuia dintre cele mai mari spitale din Hamburg, rugandu-ma de ei sa ...” 2 (Foto) Româncă bolnavă de cancer. Soare Miriam Eugenia: „Sper ca pana la moarte sa nu mai ajung vreodata in Germania... Am stat de la ora 15,48 pana la 23,10, cu febra 39, la camera de garda, la urgenta unuia dintre cele mai mari spitale din Hamburg, rugandu-ma de ei sa ...” 3

Am zacut ca un caine cu perfuzia in vena pe holul spitalului. * la camera de garda cand am ajuns eu, eram 4-5 persoane. ATAT.