(Last Updated On: December 31, 2018)

Cum este să comanzi ceva din Anglia și pe lângă produs să primești și un mesaj de la românca ce a împachetat pachetul?

Pe Facebook, Oana Popa-Nimigean a postat o fotografie cu mesajul: „Am făcut o comanda online la o companie din Anglia. În coletul primit, am gasit, pe lângă cele comandate, câteva cadouri și un bilețel: “Zâmbește și te îndulcește! (Foto) O româncă a făcut o comandă online în Anglia și a primit un mesaj surpriză de la românca ce i-a împachetat produsul. „Mi-ar placea mult sa știu cine e. Să-i spun că mi-e drag de ea și de gestul ei și că mă rog să-i fie bine” 1 Zi frumoasa! (Foto) O româncă a făcut o comandă online în Anglia și a primit un mesaj surpriză de la românca ce i-a împachetat produsul. „Mi-ar placea mult sa știu cine e. Să-i spun că mi-e drag de ea și de gestul ei și că mă rog să-i fie bine” 1
P.S. O romanca ti-a împachetat coletul!”

(Foto) O româncă a făcut o comandă online în Anglia și a primit un mesaj surpriză de la românca ce i-a împachetat produsul. „Mi-ar placea mult sa știu cine e. Să-i spun că mi-e drag de ea și de gestul ei și că mă rog să-i fie bine” 3

Mi-ar placea mult sa știu cine e. Să-i spun că mi-e drag de ea și de gestul ei și că mă rog să-i fie bine.

Am mai făcut comenzi la aceasta companie, chiar și pentru prieteni, dar acum a fost prima dată când o romanca mi-a împachetat coletul și a ținut să îmi spună asta”.

Nelly Iordache Mi s-a facut cald in suflet, iar zambetul nu-mi dispare! Am o senzatie de mandrie si multumire pentru toti romanii mei de prin lumea mare, care au suflete minunate si inimi cat muntele! Asi vrea s-o imbratisez pe aceasta romanca si sa-i spun ca biletelul ei mi-a facut ziua si mai frumoasa!

Oana Popa-Nimigean Exact asa am simtit si eu, draga Nelly, cald in inima pentru ea și o lacrima in coltul ochiului. Și m-am gândit că sunt mulți români frumoși, in ciuda neajunsurilor și vicisitudinilor pe care le traiesc.

Carolina Brend Un gest minunat,pornit din inima calda a unei româncute! Draga de ea?
De ce o fi departe de țară, cine știe. Dar simțirea ei a vibrat la numele cu rezonanta cunoscută, ce.i amintea de plaiurile mioritice,de ducele pământ romanesc pe care.l porti în suflet toată viața! Cinste ție, om minunat!

Doina Risnita Intr-adevar asa este. In lumea asta mare sunt multi romani minunati. Cateva cuvinte frumoase si un zambet iti schimba ziua. Chiar daca ai probleme incepi sa uiti cand inveti sa zambesti. Da, draga mea, aici am invatat sa zambesc si sa trec mai usor peste probleme!!!! A fost un gest minunat care a schimbat ziua tuturor celor care au citit, Iti doresc o zi minunata!!!
Narcisa Iorga Excelenta ideea companiei. Ne spuneti si noua numele? Nu e vorba despre o reclama nemeritata, ci despre o companie care isi respecta si clientii, si angajatii romani. Cred ca merita cunoscuta, mai ales ca e din Marea Britanie.
Oana Popa-Nimigean LoveKnitting. Profesioniști și până la acest gest, pe care nu îl atribui neapărat companiei. Ci unei femei bune și calde, care cred că a simțit un moment de solidaritate cu un compatriot.