(Last Updated On: February 10, 2018)

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahil, a reacționat și el la îmbrăcămintea cu logo-ul nike purtată de Simona Halep la Cluj.

“S-a întâmplat ceva nou în lumea ta, despre care ai vrea să ne vorbeşti, Simo?”, a scris Cahillpe Twitter, care “a tras cu ochiul” la logoul purtat de Simona Halep.

(Foto) Antrenorul Darren Cahill  după ce Simona Halep a semnat contractul de 1,3 milioane de euro: 'S-a întâmplat ceva nou despre care vrei să ne zici, Simo?' 1

Simona Halep, locul 2 WTA, fără sponsor tehnic, s-a antrenat, vineri, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, într-un tricou Nike, alimentând speculaţiile din ultima perioadă, potrivit cărora va semna sau a semnat un contract cu producătorul american de echipament sportiv, care îi mai “îmbracă”, printre alţii, pe Roger Federer, Rafael Nadal, Serena Williams şi Maria Şarapova, scrie stiripesurse.ro

(Simona Halep Band: Simona Halep s-a antrenat în această seară în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Sursa : Neal Trousdale / www.OpenTenis.ro / Dan Tautan)

(Foto) Antrenorul Darren Cahill  după ce Simona Halep a semnat contractul de 1,3 milioane de euro: 'S-a întâmplat ceva nou despre care vrei să ne zici, Simo?' 2 (Foto) Antrenorul Darren Cahill  după ce Simona Halep a semnat contractul de 1,3 milioane de euro: 'S-a întâmplat ceva nou despre care vrei să ne zici, Simo?' 3 (Foto) Antrenorul Darren Cahill  după ce Simona Halep a semnat contractul de 1,3 milioane de euro: 'S-a întâmplat ceva nou despre care vrei să ne zici, Simo?' 4 (Foto) Antrenorul Darren Cahill  după ce Simona Halep a semnat contractul de 1,3 milioane de euro: 'S-a întâmplat ceva nou despre care vrei să ne zici, Simo?' 5 (Foto) Antrenorul Darren Cahill  după ce Simona Halep a semnat contractul de 1,3 milioane de euro: 'S-a întâmplat ceva nou despre care vrei să ne zici, Simo?' 6 (Foto) Antrenorul Darren Cahill  după ce Simona Halep a semnat contractul de 1,3 milioane de euro: 'S-a întâmplat ceva nou despre care vrei să ne zici, Simo?' 7 (Foto) Antrenorul Darren Cahill  după ce Simona Halep a semnat contractul de 1,3 milioane de euro: 'S-a întâmplat ceva nou despre care vrei să ne zici, Simo?' 8 (Foto) Antrenorul Darren Cahill  după ce Simona Halep a semnat contractul de 1,3 milioane de euro: 'S-a întâmplat ceva nou despre care vrei să ne zici, Simo?' 9 (Foto) Antrenorul Darren Cahill  după ce Simona Halep a semnat contractul de 1,3 milioane de euro: 'S-a întâmplat ceva nou despre care vrei să ne zici, Simo?' 10

Halep a efectuat o şedinţă de pregătire de aproximativ 30 de minute, în timpul tragerii la sorţi a partidelor din întâlnirea de FedCup România – Canada. Cea mai bună jucătoare română nu face parte din lotul pentru meciurile cu sportivele canadiene, fiind nerefăcută după accdientările suferite la Australian Open. Însă ea a decis să fie alături de românce, în parioada aceasta.

Simona Halep a apărut cu îmbrăcăminte înscripţionată cu logoul producătorului american la mai multe evenimente la care a participat la Cluj-Napoca, în această săptămână.

„Mi-aș fi dorit să am 5 centimetri în plus, dar cred că aș fi suferit la viteză și la reacție. Până acum am fost apreciată chiar dacă am fost româncă, pur și simplu am jucat o lună fără firmă pe mine pentru că așa am hotărât, alături de oamenii cu care lucrez.

De la 1 februarie port ceea ce-mi place. Acum sunt multe contracte pe care le-aș putea semna, dar vreau să fiu sigură că ceea ce port mă definește și-mi place” a declarat Simona Halep pentru Telekom Sport Romania.