(Last Updated On: February 19, 2018)

Presa centrală anunță că Elena Băsescu ar fi însărcinată a treia oară. Cancan.ro anunță că Elena Băsescu ar fi însărcinată cu iubitul ei, Cătălin Tomata.

Elena Băsescu a divorţat de Bogdan “Syda” Ionescu, după patru ani de mariaj, din care au rezultat doi copii, Sofia Anais şi Traian Junior. A redevenit o femeie liberă, iar, în luna octombrie s-a aflat că EBA ar avea un nou iubit. Bărbatul cu care s-a întâlnit fiica fostului preşedinte al României se numeşte Cătălin Tomata şi este proprietarul unui restaurant din Capitală informează cancan.ro și preluat de stiripesurse.ro.

Elena Băsescu însărcinată a treia oară? Mare bucurie în familia lui Traian Băsescu! 1

Elena şi Cătălin au decis, anul trecut, în decembrie, să-şi ”oficializeze” relaţia. Cei doi au fost prezenţi, împreună, la NUBA, cel mai în vogă club din Capitală. Nu s-au mai ascuns şi s-au afişat în văzul tuturor. În concluzie, mezina lui Băse’ şi l-a asumat pe noul iubit, alături de care trăieşte o poveste de dragoste.

Planetele par să se fi realiniat, în sfârşit, pentru Elena Bănescu. Acum are un partener de viaţă stabil şi, din informaţiile Cancan, frumoasa brunetă ar fi, din nou, însărcinată. Ar fi o adevărată bombă în showbiz dacă totul s-ar confirma.

Elena si Catalin au decis, anul trecut, in decembrie, sa-si ”oficializeze” relatia. Cei doi au fost prezenti, impreuna, la NUBA, cel mai in voga club din Capitala. Nu s-au mai ascuns si s-au afisat in vazul tuturor. In concluzie, mezina lui Base’ si l-a asumat pe noul iubit, alaturi de care traieste o poveste de dragoste.