(Last Updated On: February 19, 2018)

Deputatul Varujan Vosganian, cunoscut pentru faptul că a scăpat de o anchetă a DNA după ce Parlamentul s-a opus prin vot, a povestit pe Facebook că zilele trecute, în Aeroportul din Iași, a fost „ținta” unui tânăr care i-a urat să meargă la pușcărie. Deputatul a fost surprins să vadă că cel care l-a luat la rost a mers la clasa 1 și el la a doua. O fi muncit pentru locul de clasa 1, nu o fi furat ca alții.

Pe Facebook, deputatul Varujan Vosganian a scris: „Am trăit-o și pe-asta!!!
Astăzi am fost la Iași, în colegiul meu electoral. Și, ca de obicei, m-am întors cu cursa Tarom de șapte seara. În sala de așteptare, tot ca de obicei, citeam. Când, ce să vezi?

Deputatul Vosganian, luat la rost de un tânăr pe Aeroport care i-a urat să meargă la pușcărie, a chemat paza. „Am trăit-o și pe-asta!!! ...” 1

Un bărbat în jur de treizeci de ani s-a proțăpit în fața mea, a început să profereze lozinci tefeliste și, în consecință, ne-a urat, atât mie personal cât și colegilor mei lideri ai coaliției de guvernare, să mergem la pușcărie.

Cum în ultima vreme mitingurile au cam lipsit, bărbatul era nevorbit și nu se mai oprea din urările cu pușcăria. M-am întors către cel care veghea controlul pasagerilor și l-am rugat să-l ajute pe urător să se reîntoarcă la locul său. Ceea ce, după câteva vociferări ale bărbatului, s-a întâmplat.

După câtva timp, am urcat în avion. Și atunci s-a petrecut nostimada. Eu, așa – zisul reprezentant al hoților, m-am așezat cuminte la locul meu (rândul 12) la clasa Economy (cum s-ar zice, la clasa a doua). El, justițiarul obidit, a mers în față și s-a instalat la clasa … Business (adică „a-ntâia” )

La urma urmei, dacă corupții stau la clasa a doua și anticorupții la clasa întâi e spre bine, nu?”