(Last Updated On: December 24, 2018)

Neti Sandu a povestit într-un interviu pentru Adevarul de ce poartă aceiași coafură de peste 20 de ani. Întrebată dacă poartă perucă, pentru că mereu are acelaşi look, Neti Sandu a povestit că mulţi chiar au tras-o de păr ca să se convingă că este podoaba sa capilară.

“Nu mă deranjează, mă surprinde că nu au înţeles acest lucru (n.r. că nu poartă perucă). Unii vin şi ma trag de păr, să vadă dacă e perucă. Alţii mă întreabă de ce mă tund la fel. Pentru că nu sta altfel! Altfel nu e uşor de aranjat!”, a spus ea pentru adevarul.ro și preluată de Antena 3.
De ce poartă Neti Sandu doar breton? „Unii vin şi ma trag de păr, să vadă dacă e perucă. Alţii mă întreabă ...” 1

„Dependentă de horoscop nu sunt. Pot să nu mă gândesc la astre, dar gândind tot timpul aşa am încercat să înţeleg şi să simt. Asta le spun tuturor. „A intrat Jupiter acolo. Simţi?“. „Nu“, mi se răspunde. Păi, pentru că nu te gândeşti, nu eşti atent la ce simţi. Mă iau de Balanţele astea, a intrat Jupiter acolo, dar nimeni nu simte.

Eu încerc să simt lucrurile astea, chiar dacă nu aş mai face asta tot aş simţi pe acolo că e ceva. Ritmurile astea le simţi şi dacă fac asta din 1990, îţi dai seama…. E un fel de a gândi şi un fel de a simţi. Pe mine mă interesează să conectez gândirea şi simţirea” a mai spus Neti Sandu.

„Nu mă deranjează că unii nu cred. Înseamnă că ştiu să găsească răspunsuri în ei. Instinctul funcţionează foarte bine, şi intuiţia, şi nu au nevoie de astre. Poate sunt şi oameni practici şi atunci îşi propun să rezolve totul repede. Oameni de acţiune, adică atât îi intersează şi rezolvă ce au de rezolvat.

Dar, alţi oameni au stilul meditativ, aşa că au nevoie să înţeleagă, să observe, să compare şi să vadă cum îi e mai bine. Dar pe cei care rezolvă totul singuri nu îi poţi convinge vreodată să schimbe ceva. Asta nu înseamnă neapărat că e bine.

Dar eu nu vreau să conving pe nimeni. Dacă vrea cineva să mă întrebe ce cred eu despre horoscop, da, e în regulă. Dar dacă omul nu crede, de ce să îmi bat capul cu el? Ce aş câştiga? Lasă-l, are el ritmul lui, dacă o să aibă nevoie vine el să mă întrebe, nu trag eu de el” mai spune Neti Sandu.

Citeste mai mult: adev.ro/oegaom