ACUZAȚII! PSD a dat jos Guvernul Grindeanu cu … pastile de Nurofen?

(Last Updated On: February 8, 2018)

PNL și USR au cerut formarea unei comisii de anchetă parlamentară după ce la votul de demitere a Guvernului Grindeanu s-ar fi găsit pastile de Nurofen în urnele de vot. PSD şi ALDE resping acuzaţiile. Aşa că a picat la vot şi propunerea PNL, USR şi PMP de a se înfiinţa o comisie care să ancheteze cum a fost debarcat Executivul lui Sorin Grindeanu.

Opoziţia a cerut să se înfiinţeze o comisie de anchetă, pentru că rezultatul votului de la moţiunea de cenzură din vară nu corespunde cu înregistrarea video a şedinţei. Au votat 249 de parlamentari, însă au rezultat 251 de voturi, strigă la unison PNL, USR şi PMP, informează Digi 24.

ACUZAȚII! PSD a dat jos Guvernul Grindeanu cu ... pastile de Nurofen? 1

Raluca Turcan, liderul deputaţilor PNL: „O guvernare care fraudează votul împotriva propriului Guvern cu pastile de Nurofen este o guvernare bolnavă.”

Aşa a devenit pastila împotriva durerii laitmotivul şedinţei deputaţilor şi senatorilor.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD: „Nu au fost pastile de Nurofen în urnă. Poate le-aţi avut în buzunare.”

Varujan Vosganian, deputat ALDE: „Sunt utile, de aceea eu nu aş încerca sa blamez prezenţa pastilelor. Grupul ALDE nu are niciun farmacist.”

După ce PSD şi ALDE au ironizat plângerile partidelor din Opoziţie, parlamentarii puterii au respins propunerea PNL, USR şi PMP ca un grup de aleşi să investigheze cum s-a desfăşurat votul la moţiunea de cenzură din iunie.