(Last Updated On: February 19, 2018)

Un bărbat de 60 de ani din Iaşi care joacă de ani de zile, dar ocazional, a câștigat premiul cel mare al Loto 6/49. Bărbatul a fost astăzi la sediul central al Loteriei Române de unde și-a revendicat premiul de 2 milioane de euro.

„Le doresc tuturor celor care joacă să aibă norocul meu…”, a declarat bărbatul, citat de stirileprotv.ro
Posesorul biletului norocos este din Iaşi, are 60 de ani, joacă de mulţi ani la Loto 6/49, însă ocazional. Pe biletul norocos a jucat trei variante simple, cea de-a treia fiind cea câştigătoare.
A fost găsit câștigătorul premiului Loto 6/49. Cum a ales numerele câștigătoare românul de 60 de ani și ce vrea să facă cu banii, 2 milioane de euro 1
(foto: arhiva)

El a povestit că din luna decembrie a început să joace frecvent, sperând că va câştiga în curând. Pe varianta care s-a dovedit câştigătoare a ales numere la întâmplare şi era cât pe ce să nu o joace.

Bărbatul a cumpărat biletul chiar în ziua în care a avut loc tragerea şi a aflat abia a doua zi, spre seară, că a câştigat. Cu banii doreşte să înceapă o afacere şi să-şi ajute copiii.

Primul a fost câştigat la tragerea din 11 februarie, numerele câştigătoare fiind 5, 14, 30, 34, 22, 18.

„În cursul zilei de luni, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 din 11 februarie 2018, premiu în valoare de 9.325.973,81 lei (două milioane de euro)”, anunță Loteria Română potrivit cancan.ro.

„Ne-a declarat că, din luna decembrie, a început să joace frecvent, sperând că va câștiga în curând. Pe biletul norocos a jucat trei variante simple, cea de-a treia variantă fiind cea câștigătoare. După cum ne-a mărturisit, era cât pe ce să nu joace cea de-a treia variantă, iar cele șase numere au fost puse la întâmplare, așa cum i-au venit în minte”, mai arată sursele citate.