(Last Updated On: February 21, 2018)

Victor Rebengiuc nu se lasă păcălit de campania penalilor și spune într-un mesaj postat pe Facebook că „Nu Kovesi distruge România de 28 de ani”

„Spune nu corupţilor! Nu Kovesi distruge România de 28 de ani! Nu a privatizat România Koves! Nu ne-a tăiat pădurile Kovesi! Nu ne vinde resursele Kovesi! Nu Kovesi distruge economia…iar lista continuă. România, trezeşte-te”, se arată în mesajul postat pe contul de Facebook al actorului, potrivit adevarul.ro.

Victor Rebengiuc: Nu Kovesi distruge România de 28 de ani ... Nu a privatizat România Kovesi ... Nu ne-a ....” 1

Actorul Victor Rebengiuc nu etse la prima declarație anti-penali. În decembrie, a fost prezent la o dezbatere a Platformei Romania 100 unde a declarat ca este „satul de comunism” si ca asteapta de la formatiunea lui Dacian Ciolos sa il „scape de comunism”.

„E nevoie de un partid format din oameni care isi doresc cinste, adevar. Sunt unul dintre cei care au asistat la inceperea comunismului in aceasta tara. Sunt satul de comunism, dureaza de mult. Contez pe dumneavoastra sa scap de acest comunism.

Victor Rebengiuc: Nu Kovesi distruge România de 28 de ani ... Nu a privatizat România Kovesi ... Nu ne-a ....” 2

Eu am nevoie de o tara normala, sa ma simt bine. Nu cu smecherii. Comunismul e la el acasa, numai ca e un comunism scapat din lat.

Cine este in Parlament? Ce calitate umana exista in Parlament? Ce incredere pot sa am eu intr-un parlamentar care injura o colega?”, a spus Victor Rebengiuc, citat de aktual24.ro

În noiembrie, Actorul Victor Rebengiuc si-a postat pe fotografia de pe Facebook un banner pe care scrie „Statul Paralel”. Numerosi utilizatori de Facebook au recurs la aceasta metoda pentru a ironiza declaratiile presedintelui PSD privind „statul paralel”, informează aktual24.ro.
Iata cum arata acum pagina de Facebook a lui Victor Rebengiuc:

Victor Rebengiuc: Nu Kovesi distruge România de 28 de ani ... Nu a privatizat România Kovesi ... Nu ne-a ....” 3

Revenim cu detalii!