(Last Updated On: February 17, 2018)

Simona Halep s-a retras pentru a 15-a oară de la un turneu din cauza problemelor medicale. „Sunt foarte suparata si frustrata” a declarat Simona Halep.

Ea a fostr compătimită de Caroline Wozniacki, jucătoarea numărul 1 mondial: „Sincer, îmi pare foarte rău pentru ea, Simona s-a mişcat bine şi sper să-şi revină cât de curând. Am fost şi puţin norocoasă în meciul cu Kerber, am jucat şi foarte bine punctele norocoase. Scopul e să mă bucur de tenis, să rămân sănătoasă. Locul 1 a fost un lucru uriaş pentru mine, dar acum nu mă mai gândesc la acest lucru”

Simona Halep, compătimită de marea ei rivală, Caroline Wozniacki. „Sincer, îmi pare foarte rău pentru ea ...” 1

Simona Halep., potrivit hotnews.ro: “Stiu cat pot sa indur cand vine vorba despre durere, dar stiu si cand sa pun stop. Sunt foarte suparata si frustrata de aceasta problema, e prima oara cand ma retrag in semifinale.

Azi am simtit nevoia sa spun stop, fiindca asa e mai bine. Durerea de astazi a fost insuportabila. Am vorbit cu doctorul meu, iar el mi-a zis ca nu am destul timp sa recuperez. Am stat prea putin in repaus, nu m-am recuperat complet. RMN-ul arata ca am lichid si tendinita la al patrulea deget si trebuie sa am grija.

Piciorul drept, talpa, accidentarea de la Melbourne o am inca si am avut-o zilnic. Am simtit dureri in fiecare meci, dar astazi a fost din ce in ce mai rau in timpul meciului si am hotarat sa ma retrag”