Simona Halep, compătimită de marea ei rivală, Caroline Wozniacki. „Sincer, îmi pare foarte rău pentru ea …”

(Last Updated On: February 17, 2018)

Simona Halep s-a retras pentru a 15-a oară de la un turneu din cauza problemelor medicale. „Sunt foarte suparata si frustrata” a declarat Simona Halep.

Ea a fostr compătimită de Caroline Wozniacki, jucătoarea numărul 1 mondial: „Sincer, îmi pare foarte rău pentru ea, Simona s-a mişcat bine şi sper să-şi revină cât de curând. Am fost şi puţin norocoasă în meciul cu Kerber, am jucat şi foarte bine punctele norocoase. Scopul e să mă bucur de tenis, să rămân sănătoasă. Locul 1 a fost un lucru uriaş pentru mine, dar acum nu mă mai gândesc la acest lucru”

Simona Halep., potrivit hotnews.ro: “Stiu cat pot sa indur cand vine vorba despre durere, dar stiu si cand sa pun stop. Sunt foarte suparata si frustrata de aceasta problema, e prima oara cand ma retrag in semifinale.

Azi am simtit nevoia sa spun stop, fiindca asa e mai bine. Durerea de astazi a fost insuportabila. Am vorbit cu doctorul meu, iar el mi-a zis ca nu am destul timp sa recuperez. Am stat prea putin in repaus, nu m-am recuperat complet. RMN-ul arata ca am lichid si tendinita la al patrulea deget si trebuie sa am grija.

Piciorul drept, talpa, accidentarea de la Melbourne o am inca si am avut-o zilnic. Am simtit dureri in fiecare meci, dar astazi a fost din ce in ce mai rau in timpul meciului si am hotarat sa ma retrag”